Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Нередно модно мучене откъм Галена, какви кексчета е яла Гери-Никол, за да се облече така и още + СНИМКИИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-s-modni-zabelejki-neredno-modno-muchene-otkam-galena-kakvi-kekscheta-e-iala-geri-nikol-za-da-se-obleche-taka-i-oshte-snimkii HotArena.net
Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Нередно модно мучене откъм Галена, какви кексчета е яла Гери-Никол, за да се облече така и още + СНИМКИИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Нередно модно мучене откъм Галена...

Крава! Крава! Крава! Тази фраза кънти в ушите ми и не мога да повярвам , че сладкопойно птиче, като Галена е увила таза си в кожа от крава. Да, от крава! Зрението ми отказва да възприеме това решение, за което сигурно някъде в безкрая някой има обяснение. Минала през почти всичко, което може да се очаква от попфолк сцената, Галена е могла да избегне този аксесоар, който освен ако не и дава мляко всяка сутрин е напълно излишен. Бялата риза успокоява мученето по- долу. Тя е класическа, носи ухание на Ив Сен Лоран а очилата следват стъпките на Ана Уинтор. Липсва прическа боб каре за да заприлича Галена на ледената модна издателка, с която не препоръчвам да се среща ако изглежда така. Среден три е моята оценка за стила на Галена в този случай а изобщо, оценката може да стигне до добър 4.

Бургас и морето се разплискаха върху Мариана Попова

Сандра Александрова- певицата която впечатли публиката на конкурса Бургас и морето показа една много секси визия там. На сцената изгряващата звезда събра погледите на модните специалисти с черна класическа рокля, която освен сама по себе си стилна, даваше простор за изява на бижутата, за открояване на прическата и грима. Находящата се до Сандра Мариана Попова изпълни конкурсното пространство с малко по- странен вариант на онова, което аз лично очаквах. Тази дреха наподобява елемент от плажна колекция и то от минали години. Не от...Минаха години, но нещо подобно. Едрите цветни райета се доближават до нещо като пешеходна пътека по време на гей парад. Опс, нека го кръстим Хей парад. Каквото и да е, Попова можеше да предложи много по- интересно модно решение за един престижен фестивал като този. Моля да бъда извинен, ако звездата е снимана така по време на дневните репетиции или веднага след обилен обяд.

Скромна се Малина вие... в резедаво боди

Кремена Халваджиян и тази визия не трябва да се срещат въоръжени. Поне един ще иска да извади пистолет и да застреля другата на средата на фразата, която евентуално биха си разменили. Малина наистина го е ударила през просото но допускам, че е отивала или се е връщала от бригада. В средната част  парче плат в резеда откликва на някакви вътрешни модни борби в певицата. Над него, за да изрази ненавистта ми към подобни комбинации, има дънкова риза с размер на детско одеалце. Според опита ми на моден критик, ризи като тази не бива да се допускат дори на бригада или за издирване на загубено коте по покривите. Панталонът не само избива рибата но и изглежда в него са пържени доста копърки. Цветът на зехтин, с който са злоупотребили, залива крачолите, които заслужават малко повече свежест. Зелената чанта не подхожда на нищо тук, може би единствено за цвят на Жигули, което евентуално би профучало в близост. Харесвам, че Малина е запазила младежкото си излъчване, което може да се подчертае по много лесни и далеч по-различни начини.

Какви кексчета е яла Гери Никол, за да се облече така?

Дано Гери не се е помислила за Жозефин Бекер, за да предприеме този кабаретен костюм. Нека се знае, че не всичко което хвърчи се яде, особено ако от него са останали само перата. Пернатата визия е разсмиваща, но всеки може да реагира на нея както си иска. Аз например се кискам неудържимо, не защото не мога да понеса облеченото а защото връхчетата на перата гъделичкат носа ми. А нос като моя да бъде погъделичкан, не е лесно. Странното е, че Гери Никол изглежда доволна от всичко около нея, дано естетическото и късогледство не пречи да осъзнае сред какво се намира. Крехките китки на звездичката са надпаднати от гривнички /все се питам защо не ми подари една, две/, а в ръка държи кекс, дано да не е от онези, които пекат в Холандия. Наоколо- в тон с перушините, се „разхожда“ като след видение от веселите кексчета, жирафи, лъвове, тигри, попови лъжички, амеби и каквото може да се види с просто око. Премерена на око, тази визия не чини повече от порция яйца на очи, дано този който я е направил има очи да направи следваща такава.

Не всичко е екстра при Екстра Нина

Понякога не слагам очила както и сега,  докато пиша този коментар. И така се получи, че прочетох Екстра Нива вместо Нина. Но във всяка грешка има нещо истинско, като това, че роклята на певицата е наистина като разораната целина. По- скоро неразораната. Два златисти синджира, като краищата на плуг, извършват риголване в пространството на роклята, като малко са прекалили с дълбоката оран в деколтето. Катарамата си е истинско агро- пособие  вариращо във въображението ми между катинар за плевня или механизъм за пускане на редосеялка. Дължината на облеченото е изпусната смятам, още в замисъла на шивачката. Роклята седи в краищата си като локва, около която крякат само недостатъци. Натрапчивите зелено и червено, примесени със златисто натежават под талията и това усещане се подсилва при наличното деколте по- горе. Понеже все пак искам да кажа и нещо мотивиращо- вижте какво красиво езерце има на заден план... А по- нататък се развива нещо като нива. Истинска нива, направо екстра нива!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.