Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Зейнеб с рокля болна от едра шарка, Цитиридис спешно да си купи огледало и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-s-modni-zabelejki-zeineb-s-roklia-bolna-ot-edra-sharka-citiridis-speshno-da-si-kupi-ogledalo-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Зейнеб с рокля болна от едра шарка, Цитиридис спешно да си купи огледало и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Мира Добрева „оплетена“ в рибарски мрежи?

От времето на леля Кунка в лавката на основното ми училище, не бях виждал плетена рокля. Леля Кунка си я плетеше сама, на една кука и даваше съвет как да си оплетат същата домакинката на склада Връбка и леля Нонка – чистачката. Хубави рокли ставаха, слага си по малко парфюм българска роза и водеха хорото на банкета за 8-ми март. Роклята на Мира Добрева досущ ми напомня описаните дотук. Само , че Мира носи други послания, такива на съвременност, обаяние и сексапил. Роклята е меко казано ужасна и неподходяща за знаменитост като Мира. Връх на този кич е плетената розичка, чието реноме я е поставило на толкова  видно място. Вижте книгата, която внушава интелектуалност на портрета, обрисуван от рибарска мрежа, плетена роза и бяла роза изобщо. Ще ми проговори ли занапред Мира, ако кажа, че тази рокля разкрива някои части от тялото, които по-добре да бяха оставени на сянка.

Зейнеб с рокля болна от едра шарка...

И наша Зейнеб на витрините на модния зарзаватчийски магазин. Подобно на актрисата Колева описана преди време, тя също е облякла нещо, в което изобилстват подобия на зелен боб, круши, ситна леща, спанак и всичко за една лятна трапеза. Роклята на любимата водеща е като изкарала едра шарка и е изписана предварително. Бива ли момиче, което познава Кремена Халваджан да бъде пусната да се снима и облича така. Чудя се на кои приятели Зейнеб може да подари тази рокля... Режисьорката на На кафе Тара си има дънки, за какво и е рокля в апаратната. Може би на Мон Дьо, който да си направи причудлив тюрбан, докато расте косата му  или пък на Веско Маринов за перденца във вилата му.

Хътчинс и  Сисодия – модният дует на седмицата!

Много добра комбинация между българската бизнесдама Мая Хътчинс  и индийският бизнесмен Джей Ар Сисодия . Хътчинс привлича погледа с изящна вечерна рокля от тафта бордо. Това е в отлична хармония с цвета на косите и, които са винаги бляскаво подредени. Кройката на тази рокля излъчва тържественост и спокойствие, притежава удобството да е подходяща за дневни и вечерни появи според бижутата и автомобила. Господин Сисодия е обичайно артистичен, като този път поради повода е надминал себе си. Познат във високите поличитически и модни среди на Лондон, той впечатлява с необичайни комбинации както и този път. Остава очакването да видим роклята на г- жа Хътчинс в качеството и на председател на журито на мис Лято 2021. Там дрес кодът е лилаво.

Цитиридис спешно да си купи огледало!

Момчето, което говори по телевизора и този път се спъва в  прага на моите критерии за мода. Огромно сиво сако обгръща не- крехката му фигура и моментално отчита сравнение с облеклото на някой старец, тръгнал за кисело мляко. Още по- кисело ми става от обувките- нелепо сини платненки връщат Цитиридис в предучилищна възраст в урока за съчетаване на цветове. Ами той утре може да реше да съчетае цветна с черно- бяла телевизия и такава с говор и няма. Няма да стане така господин Кольо, та ако ще лично Хачо да ти е твоя звезден покровител по темата. Тесните черни панталони не допринасят към този вече изчерпан външен вид. Те само се опитват да сдобрят възможните начини за прилягане  ризата с графитите по вратата зад гърба му. Някой да научи Николайчо в ролята му на публична личност, да умее да позира, защото така ми наподобява нощно пиянде, свърнало да се облекчи на някой ъгъл. Както пееше Лилито, „А в ъгъла, а в ъгъла, ликуваше Бетовен...“  Да, ама не ликува никой до Цитиридис тук.

Джанаварова замязва на попфолк певица...?

Пак естетически експерименти  по Маги Джанаварова. Крехка и талантлива, на нея очевидно и се налага да изтърпява модни сесии, но повечето звезди могат и да откажат. Точно тук е случаят Джанаварова да тропне с крак и да покаже воля. Да извика като Жана Д Арк- „Махнете тези мрежи за комари от мен“ Аз ще съм първият, който ще и донесе ножица а след това и кибрит. Не мога да се успокоя при  гледката с разновидности на черно, както и на кройката която ги е обединила. Истина ви казвам- чантичката отпред седи като за жена, тръгнала през синура да сее ечемик или да храни кокошки на двора. Чантичката изглежда удачна за подобна цел. Подобието на сутиен, проблясващо изпод къделята шифон или каквото там е, напомня ранна Мадона, късна Галена и още неродени и любопитни съзвездия. Хубаво е, че всичко това би се събрало в шапката на младата звезда и ще бъде удобно за изнасяне през задния вход. Защото знаете съседите какви са...

 

1 Коментара

h

преди 2 години

Хотарена, дано да четете коментара ми. Тези сравнения са детински и безинтересни. Моля, започнете да запълвате страницата с нещо друго!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.