Луна става депутат

https://hotarena.net/laifstail/luna-stava-deputat HotArena.net
Луна става депутат

Певицата Луна ще се кандидатира за депутат на евентуални предсрочни парламентарни избори. Това разкри ексклузивно пред \"България Днес\" изпълнителката на народа.

\"В момента обмислям дали да създам собствена партия, или да приема предложение на някоя от формациите, които ме канят. Това е много важно решение за мен, тъй като искам да бъда възможно най-независима и да изпълня моите идеи, които представих още по време на президентските избори. Аз съм човекът за смяна на системата и моята смелост не виждам в нито един друг политически лидер\", коментира пред вестника Луна Йорданова.

 

\"Йорданова

Йорданова иска да се гласува с хартиени бюлетини

 

Певицата е обявила за продажба всичкото си имущество, за да инвестира в политическата си кариера и изграждането на нейната личност.

\"Цяла България видя как на президентските избори постигнах успех буквално с джобни пари. Представете си какво щеше да стане, ако имах структура или финансов ресурс зад гърба си\", разяснява Луна.

По нейни думи на вота за държавен глава тя е получила около 300 хиляди гласа (официалните резултати на Централната избирателна комисия сочат, че за певицата са гласували 21 733 души – бел. авт.) и до ден-днешен получавала сигнали, че нейни гласове са били откраднати в полза на други кандидати. Това е и една от причините Луна категорично да настоява да гласуваме с хартиени бюлетини, тъй като при машинния вот било възможно фалшифициране на резултатите.

 

\"Луна

Луна е готова на саможертва в името на българския народ

 

По-рано тази седмица БСП също предложи връщане на хартиените бюлетини като алтернативен вариант за гласуване на машинния вот. Всеки избирател сам да решава дали ще гласува с хартиена бюлетина или на машина, предлагат вносителите на промените. Хартиената бюлетина отпадна с последните промени в Изборния кодекс и на изборите за 46-ото и настоящото 47-о народно събрание миналата година вотът бе само машинен в секциите с над 300 регистрирани гласоподаватели. В малките секции бяха запазени традиционните бюлетини. \"Дано да стане отново възможно гласуването с хартия\", изрази оптимизъм изпълнителката.

Луна обяснява още, че за разлика от другите политици, които се срещали с хората само преди избори, тя от 25 години е в домовете на българите чрез музиката си.

\"Аз не съм човек, който обича да се натрапва и да се изтъква. Докато другите лидеруват и се натрапват, а дори не знаят какъв е пулсът на народа. Часовникът безмилостно тиктака, а нищо не се случва в държавата. Хората ме припознават като техен човек и сама правя каквото мога. Искат ме и съм длъжна отново да изляза на политическата сцена. Сегашните партии са всичко друго, но не и слуги на народа. При политиците и държавниците се наблюдава дефицит на морал. Още от дете у нас виждам само падение и никакъв възход. Изглежда така сякаш българският народ пречи на политиците. Искам всичко това да им го кажа директно в очите, но нямам трибуна. Докато си играят на войни и пандемии, българският народ се задушава. Изключително разтревожена съм, че масово образовани българи напускат страната. Ние губим капацитети, които отиват в чужди държави, за да стават роби. Милиони българи си тръгнаха... Защо не смъкват цените на горивото? Защото искат да не можем да излезем от вкъщи. Да сме заключени, защото не можем да си позволим да заредим колата си. И така се убива комуникацията, убива се обсъждането на идеи без страх. И душата умира. За политиците човешкият живот няма стойност\", заяви емоционално Луна.

Певицата е силно разочарована, че пенсионерите са оставени на произвола на съдбата. По нейни думи с малкото пари, с които разполагат всеки месец, на тях не им остава нищо друго освен да чакат сетния си час.

\"Наскоро си зададох въпроса: \"Господи, защо ми даде този път?\". Осъзнах, че Бог много ми е дал и трябва да се отчета пред него. Осъзнах, че няма да живея 300 години и трябва сега да се отблагодаря на хората с личната си саможертва. Искам аз да съм промяната и само Луна може да спаси България\", заключва изпълнителката, която намеква, че паралелно с кампанията за депутат ще се подготвя и за следващите президентски избори.

3 Коментара

Бебо

преди 1 година

Я да видим поне 10-15 гласа може ли да събере?

Коментирай

Ники

преди 1 година

На тази кофата е направо издънена

Коментирай

......па

преди 1 година

ЛухчетО е пожизнен депутат от Карлуково,но тя толкова не е в кондиция,че е забравила.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.