Митьо Пищова едва не умря, докато е с 2 жени в джакузито: Спирам, здравето ми е по-важно от кефа!

https://hotarena.net/laifstail/mitio-pishtova-edva-ne-umria-dokato-e-s-2-jeni-v-djakuzito-spiram-zdraveto-mi-e-po-vajno-ot-kefa HotArena.net
Митьо Пищова едва  не умря, докато е с  2 жени в джакузито: Спирам, здравето ми е по-важно от кефа!

Митьо Пищова попадна за пореден път във великотърновската болница в прединфарктно състояние. Пред „Уикенд” той заяви, че до сърдечния инцидент се стига след секс с две манекенки, които му дошли на гости. Момичетата били под 25 години и съвсем естествено поискали да си поиграят в джакузито, където Митьо щедро ги черпел с шампанско и ягоди, за да не качват излишни килограми и да не развалят хубавите си фигури.

 

Направили си малка веселба. Девойките много му се радвали, но на Димитър Маринов внезапно му прилошало. Чувствал се отпаднали решил веднага да излезе от бълбукащата вода и да позвъни на приятел, който евентуално да го закара до лечебно заведение.

„Сърцето ми е излязло от ритъм и съм спрял да дишам за няколко секунди. Добре, че дойде един приятел – Георги се казва. Той ме закара до болницата, защото сили нямах, нито желание да чакам линейка. Докторите там се видяха в чудо. Казаха, че трябва да внимавам и да вардя здравето си. Аз съм с пейсмейкър на сърцето. Оказа се, че докато съм се веселил с момичетата, машинката се е повредила. Лекарите ме пращат в София, където уредчето трябва да бъде ремонтирано. Вероятно ще се наложи да ме оперират. Лоша работа, но мисля да се седна на задника и да слушам лекарите – каквото кажат, това ще направя.

И на мен ми писна вече да ходя по болници. Добре, че попадам на истински медицински персонал, които ме гледа добре. Сексът трябва да го спра за винаги, за да съм добре. Моето сърце повече секс не може да носи. Дори някоя да вземе да ме изкушава, нищо няма да правя. Здравето ми е по-важно от ебането. Ще намаля и работата. Тази година за първи път от доста време нямам големи бизнес планове. И да организирам някой конкурс, няма да е голям като преди.

Юни месец заминавам за Слънчака и там ще изкарам лятото, но без манекенки в джакузито и кревата. Момичетата само по работа ще ги ангажирам, да пръскат красота по бельо на подиума. Сърдечните болести ме смазаха. Отслабнах драстично. Тежа 90 килограма, а в най-силните си години бях 150-160 килограма. 70 килограма свалих за 8 години, откакто боледувам. Мине се не мине време и пак ме сложат на системи. Живна, тръгна по жени и хоп! – сърцето ми прихлопа. Няма как, за да живея, спирам секса. Плаче ми се, ама това е живота”, сподели в типичния си стил мъките си пред репортер на „Уикенд” търновският чешит. В добрите си времена той се фукаше, че с Васил Божков са най-големите курвари в България, защото били минали през най-много момичета. 

Част от сърдечните проблеми на Пищова се дължат на прекаран два пъти коронавирус, макар и след ваксинация. Преди година той прстоя повече от 10 дни в Ковид-отделението на великотърновската болница „Д-р Стефан Черкезов” с висока температура, задух, дращене в гърлото и силна магарешка кашлица. Пред приятели се оплакал, че едва диша и се уморява, когато говори. В продължение на дни медиците не могли да смъкнат температурата му, която била малко под 40 градуса. Едва след като го сложили на системи, почнал да се съвзема, но нямал никакъв апетит. Не усещал миризми. Почти не можел да спи. Месеци след срещата с вируса се ваксинирал, но за беля отново заболял. Вторият път прекарал сблъсъка с вируса по-лесно, но очевидно всичко това дало отражение на сърцето му.

Бохемът определено се е кротнал и вече не мечтае да умре по време на секс с две жени. Категоричен е, че щом го изпишат и от софийската болница, където ще бъде настанен, ще се посвети на благородни каузи. Една от тях ще е подкрепа за украински бежанци. Пищова щял да отвори дома си във Велико Търново за две или три семейства, бягащи от войната. Също така щял да дарява дрехи и храна на всички идващи от Украйна, които желаят да се заселят в Търновска област.

1 Коментара

Умник

преди 2 години

По тъпа статия не бях чел, но нищо....дерзайте и "възхвалявайте" новите български "герои"!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.