Подсъдимата Евгения Банева вилнее по морето, змии плъзнаха в „Русалка“

https://hotarena.net/laifstail/podsadimata-evgeniia-baneva-vilnee-po-moreto-zmii-plaznaha-v-rusalka HotArena.net
Подсъдимата Евгения Банева вилнее по морето, змии плъзнаха в „Русалка“

Безгрижно лято на морето прекарва подсъдимата Евгения Банева, пише в новия си брой „Галерия“.

Жената на Николай Банев е в комплекс „Русалка“ и кръстосва по цял ден плажните брегове и съседните морски курорти. Евгения редовно може да бъде засечена по ресторантите и заведенията с приятелски компании в изключително добро настроение. И никак не личи да има влошено здраве, за което бе освободена от ареста през 2019 година.

Нейната свекърва Мария Банева също събира витамин Д. По цял ден 81-годишната майка на олигарха Банев разменя сладки приказки на плажа в „Русалка“, а компания й правят приятели от местната бохема.

\"Живот си живеят. Повече от видно е, че проблемите с прокуратурата изобщо не ги притесняват\", разкриват очевидци.

Междувременно туристи от комплекс „Русалка“ споделят, че условията са занемарени, дори опасна за почиващите. Хигиената  била на изключително ниско ниво, районът изобщо не се поддържа, дори се оплакват, че в курорта са плъзнали змии, които смелчаци хващали с голи ръце. Още по-зле било положението в ресторанта, в който човек общо взето остава гладен. Почиващи там разкриха пред „Галерия“, че чакали час и половина за две кафета. В рибената супа не откривали признаци да е имало присъствие на риба, нищо, че порцията струва 5 лв.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.