Радина Червенова стана за резил в „Преди обед”

https://hotarena.net/laifstail/radina-chervenova-stana-za-rezil-v-predi-obed HotArena.net
Радина Червенова  стана за резил в „Преди обед”
Радина Червенова се изложи жестоко с новата си рубрика за психология, която води в предаването „Преди обед” на Би Ти Ви. Зрителите недоумяват как известната водеща се е съгласила да застане зад подобен нискокачествен продукт. Според много от тях темите в рубриката се скучни, представят се твърде повърхностно, а психолозите, които ги коментират в студиото, се показват слаба компетентност и сексизъм.

В началото на есенния тв сезон преборилата рака Радина Червенова се вля в екипа на „Преди обед” със силна заявка да прави две нови рубрики с високо качество, както подхожда на нейното наложено с годините име в професията. В понеделник тя обръща внимание на забравени лица от миналото, а в сряда прави „Опасни връзки” – рубрика за психология на отношенията. Идеята е в нея да се разнищват важни казуси от сферата на общуването и да се предлагат възможни решения на проблеми, които зрителите може да имат. Но повече от месец след старта си рубриката се очертава като най-големия провал в продължилата няколко десетилетия кариера на водещата.

Още с първата си тема – летните флиртове, тя претърпя зашеметяващо фиаско. „Толкова сухо и безинтересно беше поднесена темата, че трудно ще грабне зрителя. И точно си мислех, че по-зле не може да стане, и изскочи Ненчо с фокусите”, коментира на страницата на „Преди обед” зрител, визирайки и друга нова рубрика в предаването – тази на актьора Ненчо Илчев. Според много зрители начинът, по който е коментирана темата с аферите по време на ваканция, е подходящ за тийнейджъри, но не и за зрели хора със семейства и сериозни връзки. „Според гостите в студиото, за да имаш дълга и щастлива връзка, трябва и двамата партньори да си имат и други партньори!?! Тук възниква въпросът защо, по дяволите, са заедно тогава?”, се пита в един коментар. Друг зрител пък прави кратко описание на цялата идея: „Стил: „Лична драма” и ЕЖК (Една жена каза). Явно искат да конкурират Гала”.

Следващата тема на рубриката бе „Първата любов”. Тя като че ли бе измислена за потвърждение, че идеята е да се гледа от тийнейджъри. Но нещата удариха дъното с темата „Изневери от гледна точка на изневеряващия”. Емблемата на качествената родна журналистика – Радина Червенова, бе поканила в студиото психолога Орлин Баев, който успя да си спечели само врагове с мнението, че жените сами подтикват мъжете си към изневери, тъй като не ги обгрижват достатъчно добре. Той успя така да разгневи зрителите, че ги настрои не само срещу себе си, но и срещу цялата рубрика. „Съвсем случайно загледах въпросната рубрика и продължавам да се чудя кому му бе нужно и му хрумна „гениалната” идея да постави Радина Червенова – журналистка със сериозен опит в новинарството, да води рубрика тип „Искрено и лично”? Темите са изключително банални и скучни дори за една средностатистическа домакиня”, сочи един от коментарите на официалната страница на „Преди обед”. В друг се отбелязва: „Ужасяващо тъпа и ненужна рубрика! Не разбирам на кого помагат!А психологът спокойно може да си изгори дипломата”. „Най-глупавата рубрика, която имате. И защо Радина Червенова се е съгласила да я води, не разбирам. Собствени проблеми няма да реши по този начин. А и психолозите са елементарни”, убедена е една от зрителки, излели възмущението си в коментар на официалната страница на предаването. Огромната част от пишещите са убедени, че „Опасни връзки” не е хрумка на самата водеща.

От други публикации става ясно, че тя е създадена по идея на журналистката Ралица Стефанова, която коментира темите заедно с Радина и поканените в студиото психолози. Преди време тя правеше в „Преди обед” своеобразно риалити за хора със зависимости. С него бе много успешна. Сега обаче търпи огромни критики. Прави впечатление, че в началото е отговаряла на недоволните зрители, но сега вече не го прави. А критичните коментари стават все повече. Рейтингът на рубриката пък е трагичен, така че най-вероятно скоро тя ще бъде тихомълком свалена.

8 Коментара

Лллл

преди 2 години

Много харесвах Радина преди когато водеше Новини или По света и и нас . Говореше ясно и разбираемо поднасяше норините . Сега се зарадвах , че пак ще е на екран , но много бързо се отказах . Има нещо мудно и скучно и даже елементарно при всяко нейно появяване . Съжалявам , не ми е интересна !

Коментирай

радина

преди 2 години

от първото предаване разбрах че не е ок*застъпва теми.които я касаят лично-най-вероятно я и успокояват...псевдо психолози--*-на нея както й изнася-абе загуби време...ходила съм на психолог и знам -не се прави така....лъже самата себе си че прави нещо....скоро и рейтинга ще падне....

Коментирай

Мими

преди 2 години

Място и не е вече там, всяко нещо с времето си. Да си гледа старините и да не става за резил

Коментирай

разбирам

преди 2 години

разбирам разлюбената и изоставена жена-и аз съм попадала в тоя филм-но може повече достойнство-винаги ще има жени. по-харесвани от нас...

Коментирай

Гост

преди 2 години

БТВ и NOVA СА изпята песен. Гледаме отпадъците на държавата да ни разказват за домашните си неволи. Сашо Евро, Гала, Рачков, Галена и Дара, Азис, Петкановии разни проститутки и олигофрени заливат ефира с лай.а.

Коментирай

!!!!!!!!

преди 2 години

Така е. Колелото на живота се върти само в една посока. И когато настъпи момента, всеки трябва да се оттегли с достойнство. Път на младите. А ние от клуба на пенсионерите с радост приемаме нови членове. В пенсионерския клуб не рискуваш да станеш за резил.

Коментирай

да

преди 2 години

Така е,то и Гала беше интересна в старта "На кафе''но отдавна вече е само досадна и я гледат само роднини и блюдолизци.Всяко нещо с времето си,но някои хора не се усещат.

Коментирай

Мнение

преди 2 години

Преди обед вървят по пътя "На кафе".Няколко години центъра е водещия, след това се появява трети и докато се усетим гледаме плеада от хора, рубрики - "Какво имаш в гардероба, чантата и под леглото", "В коя държава е бил Иван банкера", "Любимата песен на Мими Иванова" "Кой ще приготви салата с продукти от целия свят за 3 минути с топ дресинг".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.