Роксана за скока на цените: Само в България е беднотия до шия, ние не сме европейци!

https://hotarena.net/laifstail/roksana-za-skoka-na-cenite-samo-v-balgariia-e-bednotiia-do-shiia-nie-ne-sme-evropeici HotArena.net
Роксана за скока на цените: Само в България е беднотия до шия, ние не сме европейци!

\"Беден народ сме. Уж сме в Европейския съюз, ала не се чувствам като европеец. Това повишаване на цените се отразява много, няма помощи, няма нищо.\"

Това заяви специално за \"България Днес\" певицата Роксана. Според изпълнителката на много хора ще им е трудно да изкарат прилично празника. Фолкфурията усеща разликата в цените спрямо предните месеци. Прави съпоставка и в стойността на продуктите в големите европейски страни, където редовно има изяви. Вижда и ккви са заплатите на хората от други страни от Стария континент. \"Била съм в много държави от Европа и само тук, в България, е така - беднотия до шия. Срамота е! Ние не сме европейци!\", продължава певицата.

Роксана ще посрещне Възкресение със семейството си - половинката си Александър, сина им и други роднини. Певицата се прибира специално от чужбина, където има участия, за да е с най-близките си. За първа година от няколко насам Роксана няма да приготвя празничната трапеза. Ще я повери на тъща си.

\"Много обичам да готвя - споделя Рокси. - Ала тази година най-накрая сме свободни и имаме участия. И няма да имам време да приготвя храната за празника. Най са ми вкусни яйцата на Великден. През цялата година може и едно да не изям. Ала дойде ли Великден, си наваксвам\", добавя Роксана.

Певицата Мариана Попова също усеща увеличението на почти всички продукти. Участничката в \"Капките\" смята, че надуването се дължи на няколко събития, случили се през последните две години. Изпълнителката не разкрива дали й тежко след поредното поскъпване на всичко в рамките на няколко месеца, но споделя, че трябва да привикнем към ситуацията и да се справим по някакъв начин.

\"Скъпо е. Усеща се. Но какво да се прави. И в другите страни е така. Отрази се войната, пандемията. Горивата се вдигнаха. Неизбежно е увеличението, за съжаление. Има си криза и това е. Трябва да се оправяме, друг начин няма\" разкрива пред вестника Попова.

Певицата ще посрещне празника с любимия си - актьора Веселин Плачков, и децата им в семейния дом. Попова няма да меси козунак, а ще си купи. Разбира се, ще спази традицията като всяко християнско семейство и ще боядиса яйца. Първото задължително в червено.

\"Не изпадам в истерия по празниците. Ще боядисаме яйца вкъщи с децата. А на сутринта ще видим при кого е борецът. На малките това е любимото им занимание. Доставя им супер голямо удоволствие. С нетърпение чакат да започне боядисването. Омазват всичко. Голямо шоу пада. Но после, разбира се, аз трябва да чистя след това\", казва с усмивка на устата звездата от \"Капките\".

Звездното семейство на Мариана и Плачков няма да ходят на църква, за да посрещнат Възкресение.

 

\"Мариана

Мариана не вижда кога ще дойде краят на кризата

 

\"Аз вярвам, че Бог е в нас, а не в някакво помещение\", обяснява Попова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.