Сашка Васева остава в Германия

https://hotarena.net/laifstail/sashka-vaseva-ostava-v-germaniia HotArena.net
Сашка Васева остава в Германия

„Монахини се грижат изключително много за Сашка Васева. Тя вече става, добре вървеше възстановяването й, докато преди няколко дни не пипна COVID“. Това каза мъжът на легендарната изпълнителка Христо Бакърджиев.


Самият той преди десетина дни също е бил с коронавирус, който е изкарал тежко, но не се стигнало до болница. „Цялото отделение беше болно. Подозирам, че Сашка се зарази от някой от лекарите, защото аз като разбрах, че съм положителен, изобщо не се виждахме“ – каза Бакърджиев.


„Състоянието й не може да се опише кратко, сега стискаме палци да се подобри, тъй като бяхме стигнали една добра фаза, дано не се върнем назад и тя да развие пост COVID синдром“, уточнява бизнесменът. През цялото време до Сашка е хърватска психоложка, която й пуска любимата музика и си говорят за фолклор и класика. „Разбират се, смеят се. А монахините от немския орден са невероятни, като Майка Тереза, няма нещо, което да не могат да ти намерят, ако имаш нужда от него“ – казва той, пише bgdnes.bg.

Само преди няколко дни при Сашка и бизнесмена на гости от България за първи път дошли от Съюза на слепите у нас. „Много хубав ден беше – слънчев, и със Сашка излязохме на полянката. Хората бяха наели зала, ако времето е лошо, да се подслоним, но беше много приятна среща. Сашка беше с приповдигнат дух, говори с тях, вече се ориентира, движи се, дай Боже всичко това да се запази“- обяснява Бакърджиев.


Освен посещението на българите всеки ден с майка си се чуват и двете деца на певицата – Христо-Никола и Христина-Елена.


„Сашка много се интересува всичко наред ли е в училище, добре ли са, какво се случва с тях. Виждаме се, разбира се, на връзка в телефона, но на този етап и това е достатъчно. Само дано Сашка се възстанови по-бързо. Но да, опасност за живота й вече няма“, сподели Христо Бакърджиев. „Дано до няколко месеца се върнем в България. Медиците в чужбина ни дадоха надежда, че Сашка ще прогледне отново в рамките на година-две, и се молим на Господ това да се случи“- сподели Бакърджиев. Засега обаче певицата остава в Германия, пише Телеграф.

1 Коментара

?

преди 1 година

Легендарната певица? Хайде няма нужда…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.