Шеф Андре Токев с катетър в Казичене

https://hotarena.net/laifstail/shef-andre-tokev-s-katetar-v-kazichene HotArena.net
Шеф Андре Токев с катетър в Казичене

Шеф Андре Токев е с катетър в Казичене и още не е започнал да стопява наказанието от осем месеца. Вече над месец готвачът все още не е започнал работа, писа „България Днес“.

Още от привеждането на Токев за адаптация в Централния софийски затвор бе с катетър и влошено здравословно състояние. Известният готвач претърпя бъбречна криза малко преди да започна да излежава наказанието си заради шофиране отново пиян.

Здравословното му вече е значително по-добре. Кулинарят мастер все още не е започнал работа в кухнята където е предвидено да се развихри, за да намалява присъдата си. Законът казва, че ако работиш два дни все едно си излежал 3.

 Андрей Токев още не се е отървал от неприятната тръбичка, но скоро предстои катетърът да бъде премахнат.  Пандизчиите в Казичене се надяваха с появата на готвача гозбите да станат – топ, но все още не ги огрява.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.