Синът на Ламбо продава колата му за 100 бона

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-lambo-prodava-kolata-mu-za-100-bona HotArena.net
Синът на Ламбо продава колата му за 100 бона

Последният автомобил на покойния актьор Стефан Данаилов - Mercedes се продава от сина му  Владимир.

\"Да така е, аз няма къде да карам Mercedesа на татко Щатите. Плюс това тук, където живея, няма много хора които да шофират толкова скъпи коли. Да разбира се, че хората имат пари, но за тях не е толкова важно да се показват, колкото в България\", обяснява пред „България Днес“ Влади Данаилов.

Той се консултирал с шофьор на Ламбо, който цял живот се грижил всичко да е изрядно в автомобила, когато заедно тръгнат на път. Цената определили двамата 99 900 хиляди лева. Черната лимузина вече чака собственика си в шоурума на Ферари и вече е била разглеждана от няколкото почитатели на актьора.

„Някой ще каже, че с лека ръка продавам  колата на баща ми. Не е така. Споменът за татко е в душата и главата ми, а не в железарията. Много неща ми напомнят за него, особено когато се върна в България, Но вярвам, че духът на човека, като си отиде от този свят се запазва и той няма да има нищо против тази продажба. Знаете, че съм вярваш и мислено си говоря с баща ми. Постоянно се съветвам с него, когато искам нещо да направя, особено когато е свързано с него. Винаги съм чувал това, което искам, разбирали сме се без думи, той никога не ми е повишавал тон. Не е налудничаво, предполагам ще ме разберат много от хората, които са изпитвали загубата на близки, с които много са се обичали\",  сподели още Влади Данаилов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.