Стефан Рядков ОГОРЧЕН: Лили ме нарече „лайно”

Популярният комик Стефан Рядков си навлече гнева на примата на българската музика Лили Иванова. Причината е участието на актьора в предаването „Като две капки вода”, където се преобрази в нейния образ, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/stefan-rqdkov-ogorchen-lili-me-nareche-laino HotArena.net
Стефан Рядков ОГОРЧЕН: Лили ме нарече „лайно”

Популярният комик Стефан Рядков си навлече гнева на примата на българската музика Лили Иванова. Причината е участието на актьора в предаването „Като две капки вода”, където се преобрази в нейния образ, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Популярният комик Стефан Рядков си навлече гнева на примата на българската музика Лили Иванова. Причината е участието на актьора в предаването &bdquo;Като две капки вода&rdquo;, където се преобрази в нейния образ, разбра HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Предрешеният като Лили имитатор обра овациите и на журито, и на публиката. Русата дълга перука, черното прозрачно боди и брилянтното му изпълнение на нейна песен накараха дори съперниците му да се просълзят от смях.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Но на примата въобще не й било смешно.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След като изгледала предаването, изпълнителката на &bdquo;Ветрове&rdquo; се разгневила и дори смятала да скастри продуцента Халваджиян за дързостта му да позволи нейна имитация в шоуто си.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След което преценила, че това би й докарало негативна реклама и затова махнала благосклонно с ръка и единственото, което си позволила е да използва обидни думи за имитатора си.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Казаха ми, че ме е нарекла &bdquo;лайно&rdquo; &mdash; огорчен е Стефан Рядков&mdash;&bdquo;Не й прави чест. Аз я имитирам, не за да се гавря с нея, а с положителна нагласа. Доставям радост на хората, които я харесват. Човек е хубаво да не се взема толкова насериозно, дори да е величина като Лили. Само Христос не може да бъде имитиран, всички други могат да бъдат иронизирани&rdquo;, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.