Супер скандал! Гонят Андреа от Пайнер? Злобна колежка нонстоп й върти интриги и унижения! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/super-skandal-goniat-andrea-ot-painer-zlobna-kolejka-nonstop-i-varti-intrigi-i-unijeniia HotArena.net
Супер скандал! Гонят Андреа от Пайнер? Злобна колежка нонстоп й върти интриги и унижения! (Подробности)

За супер скандал в Пайнер ни сигнализира отлично информиран източник на HotArena.

 

Той  е служител на фирмата.

 

По думите му фолк певицата Андреа е на път да бъде изгонена от Пайнер. Половинката на Кубрат Пулев съвсем скоро няма да се подвизава в каталога на фирмата, като за това е допринесла нейна колежка и дългогодишна врагиня.

 

„Тя години наред е спъвала отношенията на Андреа с фирмата. Развали колегиалността й с шефа Митко Димитров. Той се влияе от интригите й ще я гони “, разказва източникът, според когото този тормоз продължава вече 5 години.

 

В следствие на постоянните мизерии, които й правила колежката, Андреа е развила стрес и влошено здравословно състояние. Певицата пази в тайна проблемите си както със здравето, така и с коварната колежка.

 

За съжаление, в крайна сметка врагинята май е победила и скоро Пайнер ще се раздели с една от най -големите си звезди Андреа.

 

Доказателство за това е липсата на лика на Андреа на плаката на Пайнер по случай концерта през декември.

 

Там присъстват Глория, Преслава, Галена, Фики и дори Ани Хоанг и Гергана, които отдавна нямат хитове. Снимката на Андреа обаче я няма…


\"\"

27 Коментара

..

преди 8 години

Еххх Андрео.. Николета ли те научи на тези долни номера по медиите? Първо- това не 2 колаж от официалната страница та ТВ Планета. Второ- те все още не са направили събитие с колаж. Това е от фен страница. Отдавна се опитваш да излезеш на война с Цветелина Янева и мрънкаш, а сега се оказва,че си "Една от най-големите звезди на Пайнер" хаха Смях! Звезди са Ивана,Глория,Галена,Преслава,Анелия, Камелия, Деси Слава и т.н., а ти си актуална, т.е. БЕШЕ няколко години и ти мина времето. Тези подмолни статии няма накарат хората да те съжаляват.

Коментирай

Велизара

преди 8 години

И тая пача*ра да не почне като Джина Стоева да върти интриги,че колежки са и виновни за провалите.. Ако Пайнер я изхвърлят това ще е най-доброто нещо, което са правили от години насам. Това к*рвенце нито може да пее,нито има визия или пък някакви хитове в последно време. Поболяла се и тая от злоба, пък после другите са и виновни! Аман от актриси.

Коментирай

о

преди 8 години

Всъщност има 1-2 хубави песнички за цялата си кариера Андрейка. Останалите са чисто порно. Дори не ги слушам от години и избягвам да ги чувам дори и по веднъж.

Коментирай

о

преди 8 години

Абсолютно. Само че в моите очи никога не е била нито актуална, нито никаква, освен вулгарна, пошла и явно комплексирана, щом все се прави на анимационен герой по снимки. Пък и като я видиш с какви хора дружи... Моники, Николети и т.н. и ти става ясно що за умствен багаж има. Само претенциите й са големи. Един хит няма, а видеата й са колкото да си задоволи нарцисизма и да се покаже.

Коментирай

а такаааааааа

преди 8 години

Откакто се събраха с Николета Лозанова на тази жена не и върви, не че прави големите хитове, но поне от години е в тази индустрия. И защо все някой е виновен за нещо, когато някой става, никоя компания няма да си позволи лукса да го я изгони ако носи достатъчно приходи на компанията, а нито концертите и са концерти, нито публиката голяма, нито хитовете, хитове. Но като че ли преди хората я харесваха повече, върни лентата назад момиче и сама ще се убедиш, с курволети няма как да ти върви. Нали знаеш, с какъвто се събереш такъв ставаш.

Коментирай

о

преди 8 години

Тя винаги си е била такава. Не е като сега да е станала. Вътрешно е същата куха, празноглава, интересуваща се само от нови процедурки и кой с кого си ляга в София глупачка, като приятелките си. Тя не "СТАВА" такава, с каквато се е събрала. Тя вече е била такава като тези, които си е избрала да я обкръжават. Себеподобен при себеподобен отива. Няма ставане тук.

Коментирай

M.Грозева много си неграмотна и некадърна, бе жена!

преди 8 години

"""Една от най-големите звезди на Пайнер""М.Грозева вземи се У-секни и изчезни вонящ плазмодии. Тодорка неграмотната и простата, дето не може и А да каже била най-голямата звезда на Пайнер. Тази мърша долна, дето ако не мине гласа и през компютър се чуди човек пее ли, мучи ли, вие ли ... какво всъщност прави? Тя е срам и позор сред такива певици там, да заема място в тази компания. Крайно време е Митко Пайнера да и покаже къде и е мястото на тази пацалеса. Там в калта лазеща и лижеща, като куче...другия парцал Николета Лозанова.Ще има да почака и сватба с Пулев. Не,че и той е нещо повече..., но поне е постигнал нещо, за разлика от тези пачеврули

Коментирай

kika

преди 8 години

Коя е тая кучка която љумобори на Андреа ? Тя не е научил ли, че всичко на този свят се връща ?

Коментирай

Коя е въросната певица(тайна било)? Цветелина Янева ха ха хаааааааааааааа

преди 8 години

КУРВОЛЕТО, ти ли надъха тъпачката Тодорка( Андреа) да съска срещу колежката си, защото по този начин си мислиш ,че ще отмъстиш на Цвети заради това, че ШИШИ обича Цвети, а теб те има само за гаргара, когато тя е в цикъл? Кой те взема теб на сериозно, джудже неграмотно? Ха ха ха а ...Колко си прозрачна мърша , гнидо долна! До който си се доближила все си разорила и затрила като човек.Ти си ПРОКОБА по рождение! Вампир в истински смисъл на думата! Сега видях в профила си пише... след мен оставям пепелища от страст... Знаеш ли колко си права? ДА, СЛЕД ТЕБ ВИНАГИ ОСТАВАТ САМО ПЕПЕЛИЩА!

Коментирай

?

преди 8 години

Митко митко Надявам се, че ще ти се провали фирмата в най-скоро време !!! А вие хора ли сте какво ли сте ? Как можете да атакуват Андреа ? Тя зле ви направи вас ? НЕ !!! Как можете да сте най-големите боклуци на планетата ?!

Коментирай

Хах

преди 8 години

Щото е МЪРШАААААА и затова хората не я хоресват. ТОЯ ДЕБЕЛ ТРАВЕСТИТ ТОДОРКА ОТМРЪЩАВА ВСИЧКИ И ДНАВА ЗА ПОСМЕШИЩЕ НАВСКЯКЪДЕ! ХА

Коментирай

No coment

преди 8 години

Нямам думи за вас ! Андреа нека е дебела, нека е транвестит. Но вие въобще не сте хора ! Човек вас не може да ви нарече хора ! Вие сте грешка на господ ! Вие ако имате сестра или майка и да станат певици се надявам, че ще им се случи същото , което може и Андреа ! Овакви същества като вас дори не заслужават да са живи !!!

Коментирай

да я гони митко пайнера

преди 8 години

и без това за нищо не става, сама не знае модел ли е певица ли е свиня ли е куче ли е

Коментирай

..

преди 8 години

Вънка от България направо! Това жалко подобие на жена да се маха не само от Пайнер, ами от цялата ни страна. Да си събиря грозните змии (приятелки) и да се маха! Това нещо- Тодолка е най-противната и бездарна певачка. А пак как се е освинила- като бизон е станала. Друг и е виновен на тая разпо*етина,че хората не я искаме. Куха лека!

Коментирай

Raya

преди 8 години

А бе бизон ти ли си? Тодорке ти ли се защитаваш сама тук? Хаха Хората не те искат, закото си бездарна проста селянка. Всички видяхме колко си проста с коментарите за Моника. А сега пък се поболяла заради колежка хаха Спокойно,злоба като теб не би се разболяла лесно.

Коментирай

moni

преди 8 години

Вие сте най-големите диви злобни и никакви суштесва на планетата ! Аз се срамувам , че живея със същества като вас !Ако не днес , утре Паинер ще се провали и всеки ще си получи заслуженото ! А на кучето Митко му желая всичко най-лошото ! Ми се повръща от това същество , наречено човек ! Не забравяйте, че един е Бог и че всичко се връща и се плаща на този свят !

Коментирай

me

преди 8 години

WTF? Човека има бизнес, пари изкарва. Андреата като никой не я иска и не у слуша много ясно, че ще я изгони. Тя сама направи така, че хората да те я харесват. Особено след коментарите за Моника.

Коментирай

ана

преди 8 години

не,че е моя работа,но ми звучиш като лично засегнат човек от Пайнера.А,Андрея-за мен тя е един продукт,който обаче на живо нищо не може да изпее.

Коментирай

Geri

преди 8 години

На най-добрите винаги се случва най-лошото !!!

Коментирай

true

преди 8 години

Всъщност вие нито от далеч не я заслужавате Андреа !

Коментирай

Силвия

преди 8 години

Да се маха тая мръсна ма*тия от държавата! Тая бездарница съсипа поп фолка с ку*венските си "песни" и п*рно клипчета. Сама си е качила п*рното с Николета и Златка в канала си в youtube и после ми се оплаквяа,че не я искат. ВЪВ ТИ МАСТИ* ТОЛКОВА СЕЛСКА!

Коментирай

Hsh

преди 8 години

Да! Не заслужаваме тази селяндурка да кур*олясва в България! Да се маха тая кифла!

Коментирай

WTF?

преди 8 години

Андреа е една от певиците който го издигнаха Пайнер !!! А аз се надявам, че за кратко време Пайнер ще рухне върху главата на маймуната Митко !!!

Коментирай

Daniel

преди 8 години

Тоя травест*т срина Пайнер. Толкова бездарна, проста кур*а няма никъде! Смешница! Дай Боже да се махне завинаги от България,а не само от Пайнер! Това ще е прекрасна новина! Магистралите само нея я чакат.

Коментирай

Hahh

преди 8 години

Тя е една от най-красивите певици ! А ти си голям/а изрод !!!

Коментирай

Nansi

преди 8 години

I taka koe te kara da si mislish che Payner shte ryhne vurhy glavata na maimynata kakto ti se izrazi Mitko oprovargai tezi si dymi molq te ??????

Коментирай

Nansi

преди 8 години

I taka koe te kara da si mislish che Payner shte ryhne vurhy glavata na maimynata kakto ti se izrazi Mitko oprovargai tezi si dymi molq te ??????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.