Венцислава Тафкова: Никога не съм била финансово зависима от мъж, няма и да бъда!

https://hotarena.net/laifstail/vencislava-tafkova-nikoga-ne-sam-bila-finansovo-zavisima-ot-maj-niama-i-da-bada HotArena.net
Венцислава Тафкова: Никога не съм била финансово зависима от мъж, няма и да бъда!

Венцислава Тафкова беше коментирана за това, че е доста глезена и има висок стандарт, който не е ясно как поддържа. Това е и причината, поради която Мартин Елвиса беше спрегнат за виновник за нейното финансово състояние.

 

Този слух обаче явно не се е харесал на Венцислава, която побърза да го обори.

 

В профила й в инстаграм Мис България 2020 беше попитана: „Сама ли се издържаш?“.

 

Венцислава избягва да отговаря на провокативни и лични въпроси, но този път изглежда темата е жегнала миската, която яростно отговари: „Никога не съм била финансово зависима от мъж, няма и да бъда! Освен, че имам своя кариера, помагам в семейния бизнес. За мен е важно да се развивам и да бъда независима, а единственият човек, който се е грижил финансово за мен, е баща ми!“.

 

Венцислава е доста горделива и не пропуска да се защити, когато някой я настъпи. Явно слуховете, че Мартин я издържа, са грешни и далеч не са й се харесали.

2 Коментара

ха ха

преди 1 година

Каква кариера,какви 5 лева.Купена титла с парите на баща си и да се чекнеш на снимки не е кариера.

Коментирай

maionezata

преди 1 година

семейния "бизнес" с крадени, чужди пари

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.