Владо Даверов: Слави е селска амбициозна посредственост и предател на нацията!

https://hotarena.net/laifstail/vlado-daverov-slavi-e-selska-ambiciozna-posredstvenost-i-predatel-na-naciiata HotArena.net
Владо Даверов: Слави е селска амбициозна посредственост и предател на нацията!

\"Слави Трифонов спечели много пари с арогантност! Той е предател на нацията!\"

С тези тежки думи писателят Владо Даверов обяви мнението си за новия политически лидер пред „България Днес“. Сценаристът на легендарния филм  „Вчера\" признава, че никога не е имал високо мнение за Слави Трифонов.

„Той не е много умен, но със своята арогантност печели много пари. Трудно можеш да му се противопоставиш, той е много нападателен, много агресивен, много напорист. Това са качества, които харесвам в хората, но трябва да са с известна мярка\", разкрива мнението си Даверов.

Авторът на романа „Прайм Тайм“, който описва живота в телевизията, не одобрява егоизма на Слави и екипа му. Той е категоричен, че екипът на „Има такъв народ“ няма представа как се управлява. Според него те бягат от властта. „Да тръгнеш след Слави означава, че съвсем си загубил ума си. Толкова ли се е чалгализирала нацията? Нито за миг не съм си помислил, че Слави ще направи кабинет. Той няма представа какво да го прави, как да го управлява. Той знае как се прави шоу.

Слави не е нищо друго освен селска амбициозна посредственост. Готова е глави да реже,  за да постигне целите си“, казва още Владо Даверов.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.