Внучката на Тодор Колев: Подигравка е да ме оценява проф. Кантарджиев!

https://hotarena.net/laifstail/vnuchkata-na-todor-kolev-podigravka-e-da-me-oceniava-prof-kantardjiev HotArena.net
Внучката на Тодор Колев: Подигравка е да ме оценява проф. Кантарджиев!

 \"Не е редно в „България търси талант“ да ме оценява проф. Кантарджиев.

Това е все едно аз да отида в операционната,  лекари да правят операция и аз да им давам съвети! Аз съм актриса и за мен това е обидно. Първо, че съм от семейство на артисти четвърто поколение. Второ, да уча 5 години, после да работят толкова много, да се развивам – аз съм циркова артистка, свиря на пиано, бивша художествена гимнастичка съм, пея, играя народни хора, класически балет съм учила, циркова актобатика и т.н. Как може да ме оценява човек, който няма каквато и да е било представа за изкуството?“

Това каза сензационно пред „България Днес“ внучката на големия Тодор Колев - Теодора Кулева. Само след дни - в неделя трябваше да гледаме Теди с „Нов цирк“ на полуфиналите на шоуто, но тя отказва да излезе с колегите на сцената на „България търси талант“.

Теди е убедена, че професор Кантарджиев няма капацитет да взима артистичния решения, за хора, за които това е бъдеще, минало и настояще. Тя е категорична, че не иска да обижда доктор Кантарджиев, тъй като не познава неговия професионализъм, но артистичните му наклонности намира за неуместни, особено в предаването „България търси талант“.

Актрисата, която се изяви и в докторската сага „Откраднат живот“ е учудена, че е първата, която говори открито по въпроса за журитата в конкурсите в България и не може да повярва, че хората на изкуството не са претендирали досега.

Потърсен за коментар по казуса бе и проф. Кантарджиев, който категорично отказа говори по въпроса.

9 Коментара

е

преди 1 година

Той какво да коментира - поканили са го, предложили са му хубави пари и се е съгласил именно заради парите. Работа е това. А тя - да свиква да се чувства обидена в БГ като всички хора на изкуството. И откъм пари и откъм хора и оценяване. Това е реалността в БГ.

Коментирай

Хуйо Балкански

преди 1 година

Тази кака за каква се мисли? Нито е красива, а да не коментираме колко е посредствена!

Коментирай

Дессо

преди 1 година

А тя за какво се мисли? Просто внучка на агента на Държавна сигурност Тодор Колев, който е доносничил срещу колегите си.

Коментирай

Пупи

преди 1 година

Пълна нещастници лежи на чужди лаври

Коментирай

айсс

преди 1 година

Отношението и към професора е тенденциозно и политическо.

Коментирай

vvp

преди 1 година

Щото Еврото и Нико са големите професионалисти и разбирачи от изкуство. А пък внучката на Т.Колев се има за нещо голямо. Това,че родители ,баба и дядо са били актьори нищо не означава.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Толкова много неща правила,и накрая едно голямо НИЩО.Известна е само като внучката на Тодор Колев.Това и е ''постижението''.

Коментирай

Р.Алексиев

преди 1 година

Всеки артист знае, че най - голямото признание идва не от някакъв елит от специалисти, а от непрофесионалната публика. Ако не спечелиш публиката нямаш нито настояще нито бъдеще в тази професия, а миналото кой на кой внук и внучка е без значение. Талантът не е по наследство. Колкото до проф. Кантарджиев приемете, че той представлява публиката в журито.

Коментирай

Ива Стоилова

преди 1 година

Позор си за целия си род. За твое съжаление вече няма как да не те запомним. Кофти е , че не блесна с кой знае какви успехи , а със собственото си не покрито себелюбие!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.