Война между Мира Добрева и Драго Чая (Зрители протестират, искат обратно Драганов)

https://hotarena.net/laifstail/voina-mejdu-mira-dobreva-i-drago-chaia HotArena.net
Война между Мира Добрева и Драго Чая (Зрители протестират, искат обратно Драганов)

В „БНТ на 60“ - хитовото съботно предаване на „Сан Стефано“, върви трансфер, който засега не е обявен официално. Вместо Драгомир Драганов емблематично лице на изданието, посветено на историята на обществената медия, в което участват известни личности от всички жанрове, на 3 октомври като водеща се появи Мира Добрева.

 

Самата тя не каза и дума дали става титулярка в програмата, появила се на екран през 2019 г. с водещ Драго Чая. От финалните надписи стана ясно, че името на Драганов остава сред тези на редакторите четирима на брой, като само е преместено с две позиции по-нагоре. Сега всички се питат дали решението на тв шефовете е временно и защо е взето.

 

Естрадните звезди Тони Димитрова и Йорданка Христова дори публично изказаха, че Драго вече не е на екран. Най-гледаното след новините предаване от продуктите на „Сан Стефано“ 29 се наложи благодарение на сантименталния телевизионен архив, връщането на гостите в години на знакови творчески постижения и не на последно място на подготовката на водещия.

 

Драгомир Драганов бе най-подходящият за идеята, тъй като е сърцато съпричастен с телевизионната история. Многократно той изненадваше гостите си с лични спомени от появата им на екран, позабравена от самите тях. С това той си спечели вярна аудитория така, както преди 20 години доказа със създаването на „Чай“, че е роден за телевизия.

 

Мира Добрева също има богат телевизионен опит, но не „гори“ по същия начин в спецификата на изданието. Помежду си те са в повече от добри отношения, но изведнъж са на война, но изведнъж са поставени в ситуация на война, която се разраства в зрителската полемика. Досега нито Драганов, нито Добрева, която води и „Отблизо“, са направили коментар.

 

Припомняме, че „БHT на 60“ започна да се излъчва за юбилей на първата ни телевизия през 2019 г. След огромния интерес към него ръководството взе решение да продължи да се снима и в следващата, и в по-следващата година, пише „Минаха години“.

2 Коментара

Стефанова

преди 2 години

Не само, че не "гори", но Мира Добрева много позира. Ще ме откаже да гледам предаването. Но едва ли ще бъда единичен случай.

Коментирай

Теодора Тодорова

преди 2 години

Смятам,че смяната на водещия Драганов с Добрева за голяма грешка. Цялата приятна емоция на предаването изчезна в съсипаното от интервенции каменно лице на Добрева. Намирам за неуместен и жалостивия й и плачевен тон.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.