Време беше: Галка от „Каризма” влезе във форма

https://hotarena.net/laifstail/vreme-beshe-galka-ot-karizma-vleze-vav-forma HotArena.net
Време беше:  Галка от „Каризма” влезе във форма

Галина Курдова, по-известна като Галка от дует „Каризма”, най-сетне се взе в ръце и свали излишните килограми. През последните години някогашната музикална звезда бе видимо наедряла, но сега е започнала отново да влиза във форма. Тя често показва в соцалната мрежа как тренира и с пот на чело топи тлъстините.

Певицата напомни на българската публика за себе си през пролетта на 2020 г., когато участва в шоуто „Като две капки вода”. В предаването тя не се представи особено добре, но пък бе винаги усмихната и позитивно настроена, с което си спечели симпатии.

Изпълнителката от доста време живее в Англия, но се върна в България, за да участва в телевизионния формат. Заради пандемията престоят й у нас се проточи – вместо да тръгне обратно за Лондон в края на май, както бе предвидила, тя остана в страната ни още няколко месеца. Галка стигна и до родния си град Ямбол, където по думите й се отдала на готвене и ядене с роднини, съседи и приятели. Те я черпели с домашни сладкиши, а тя не можела да откаже и така постепенно съвсем се окръглила.

След като се завърна в Лондон, Курдова най-сетне реши да мобилизра енергията си и да отслабне.”Положението се сериозно! Да направим каквото е необходимо, за да влезем в добра форма!”, призова бившата дуетна половинка на Миро в инстаграм. С днешна дата може да се каже, че резултатите от диетата и тренировките й са видими.

В светските среди отдавна се шушука, че допреди няколко години Галка била затънала в дългове и имала неизплатени кредити, затова избягвала да се връща в родината и се криела в Англия. Впоследствие обаче успяла да си стъпи на краката и да погаси финансовите си задължени. Сега тя си позволявала по-често да се прибира в София, но не искала да се установява тук за постоянно.

След разпадането на дует „Каризма”  изпълнителката прекрати сценичните си изяви и започна живота си от нулата в Лондон. Музикалната й кариера се провали с гръм и трясък, след като партньорът й Миро я заряза. Според слуховете двамата се изпокарали за пари – Галка го завлякла с голяма сума и се наложило да потърси късмета си в чужбина.

В английската столица Курдова срещнала сериозни спънки – стартирала от най-ниското стъпало, сервирайки на недоволни клиенти в заведение за бързо хранене. Галя по цял ден разнасяла таблата и с носталгия си спомняла дните, когато „Каризма” бяха на върха на славата. Преди да напусне България тя се закани, че ще се реализира успешно зад граница, но в началото възможностите й стигнали до това да бъде келнерка.

Че е заработвала като сервитьорка, я издаде точно Миро, който сподели в интервю, че е очаквал много повече от нея. Той каза, че съжалява за професионалния провал на певицата. „Много ми е мъчно за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона. Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка. Сега е просто една сервитьорка в чужбина\", изпусна се той уж случайно.

След разпадането на „Каризма\" изпълнителите развалиха отношенията си заради различния стандарт на живот, който имаха. Миро се радваше на стабилни доходи и продължаваше да създава хитове, а неговата бивша партньорка едва свързваше двата края. Галка взела назаем от приятеля си немалко пари,  но после „забравила” да  ги върне. По това време имала и сериозен проблем с употребата на забранени субстанции, който още повече утежнил положението й.

Разочарован и обиден, Миро се отрекъл от нея и повече не я потърсил. Дори когато посещавал Лондон, за да се вижда със съпругата си Ели Златарев, която стопанисва местен ресторант, певецът не търсел никакъв контакт с Галка. От познати той разбрал, че е започнала работа като сервитьорка, но упорито отказвал да й се обади. Едва наскоро бившите сценични партньори си простили и затоплили малко отношенията си, но надали отново ще бъдат толкова близки, колкото бяха навремето.

Докато Миро продължава да прави музика, Галка започна да се развива в друго поприще. Тя толкова се увлече по здравословните рецепти и готвенето, че създе своя фирма за кетъринг. Казва, че сега печели достатъчно, за да поддържа приличен стандарт на живот. В личен план пък откри любовта в лицето на барабанист, с когото живее под един покрив. „Радвам се, че с Галя се сдобрихме. Човек не бива да позволява на сенките от миналото да го тровят. Умея да прощавам. Прошката е мост Бога, към любовта и щастието. Позволява ни да се сбогуваме с вината и срама”, разсъждава Миро, който напоследък е станал много набожен.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.