Вуйчото на Виктория от „Ергенът“ се бие на фронта за свободата на Украйна

https://hotarena.net/laifstail/vuichoto-na-viktoriia-ot-ergenat-se-bie-na-fronta-za-svobodata-na-ukraina HotArena.net
Вуйчото на Виктория от „Ергенът“ се бие на фронта за свободата на Украйна

Вуйчото на Виктория Тасева от \"Ергенът\" е на фронта и се бие за свободата на Украйна, научи HotArena.

Роднината на 20-годишната девойка е военен и е призован от армията, за да се бори срещу руските сили. Виктория е наполовина украинка. Майката на Тасева е родом от Конотоп, малко градче в източната част на страната.

\"Вуйчо ми е на война - признава пред \"България Днес\" Вики. - Бие се за родината си. Има възможност да се прибира вкъщи, но когато го извикат, трябва да ходи на бойното поле. Той има военно образование. Завършил е военно училище.\"

Бабата и дядото на Виктория също са в Украйна.

\"Живеят в постоянен страх. Тревожат се дали нещо няма да се случи. Постоянно има сирени. Изплашени са и за вуйчо. Страдат за него\", разкрива още Тасева. Роднините на Вики редовно чуват тътена от бомбите. Младата дама се тревожи много за роднините си. Редовно се чува с близките си, за да разбере дали са добре.

\"Имало е много бомби. Баба и дядо постоянно са си в апартамента. Като чуят сирените, влизат в бункерите под земята. Чувам се с тях и с вуйчо, когато мога. С баба и дядо е по-лесно. Държим връзка постоянно. С вуйчо е малко по-сложно, защото невинаги има възможност да говори. Баба ми е разказвала, че бомбите падат в селата наблизо. Но аз видях снимки, че една от сградите в града е напълно разрушена\", признава Вики.

Всяко лято досега тя прекарва при баба и дядо. Дори една година е живяла с роднините си в Украйна. Но тази едва ли ще отиде. Страхът от бомбите и несигурната ситуация я спират. \"Знам руски. В нашия район се говори този език\", добавя още Тасева, която бе най-младата участничка в \"Ергенът\". Вики е много щастлива, че напуска шоуто. Тя изкарва в имението близо месец. \"Беше ми много трудно без семейството - споделя Тасева. - Изобщо не ме беше яд, че отпаднах.\"

20-годишната девойка се записва спонтанно за предаването. Вижда рекламата и решава да се пробва. \"Първоначално родителите ми не бяха много съгласни с моето участие. Ала, разбира се, няма как да ме спрат за нещо, което аз искам. В крайна сметка решиха да ме подкрепят. Двете с мама гледахме предаването, татко по-скоро не\", добавя още Вики. Девойката признава, че в шоуто се е научила да не бъде толкова притеснителна.

\"Срамежлива съм с непознати, особено в реалния живот\", казва Тасева и обясни, че докато е била в \"Ергенът\", се е чувствала като в приказка. Освен неща за себе си Вики намира и приятелки. След шоуто остана близка с куп момичета. Чувам се през ден с Александра, Карина, Зорница и Венета\", добавя девойката, която е студентка по уебдизайн и графична реклама.

1 Коментара

абе,

преди 1 година

Споко с такава ''приятелка''като Венетка пияндурника скоро срамежливостта ти ще се изпари по-бързо отколкото погълнатия алкохол от нея.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.