„Златните момичета“ занесоха медалите при Ванга СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/zlatnite-momicheta-zanesoha-medalite-pri-vanga-snimki HotArena.net
„Златните момичета“ занесоха медалите при Ванга СНИМКИ

\"Златните момичета\" от ансамбъла на България занесоха медалите от Токио при Ванга. Няколко дни след завръщането си от олимпиадата гимнастичките посетиха Рупите.

Те пристигнаха в комплекса, където са домът и гробът на пророчицата, с медалите на гърди. Заедно с тях бяха и треньорките им Весела Димитрова и Михаела Маевска. Придружаваха ги и двама от приятелите на грациите - Дейвид Хъдълстоун на Ерика Зафирова и Мартин Стоянов на Лаура Траатс. Всички те минаха през църквата в комплекса. След това направиха традиционните снимки пред огромния каменен кръст, който се свързва с благополучие. Той е направен от фондация \"Ванга\" през 2009 година по заръка на пророчицата в памет на загиналите от вулкана Кожух.

Не е изненадващо, че първото място в България, което \"златните момичета\" посетиха след завръщането си, е именно Рупите. Както \"България Днес\" вече съобщи, Ванга има принос в олимпийската им титла. Дни преди да заминат за Япония, гимнастичките от ансамбъла Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова и индивидуалните ни състезателки Катрин Тасева и Боряна Калейн посетиха духовното място. Молитва на състезателките към пророчицата даде резултат и те стъпиха на върха. Сега занесоха медалите на мястото, което ги зареди за успеха, писа \"България Днес\".

В момента момичетата са в кратка почивка, преди да започнат подготовка за последното си голямо състезание - световното първенство. Под въпрос за него е Мадлен Радуканова. Тя ще  носи специален ботуш в следващите 3 седмици заради фрактура на глезена

\"Едва след като летните олимпийски игри приключиха, стана ясно, че състезателката е играла със стрес фрактура на глезена, съобщиха от родната федерация. - В японската столица това знаеха само треньорите и д-р Мариан Добрев, който внимателно следеше всичко, прилагаше болкоуспокоящи, за да може отборът да играе в титулярния си състав. След преглед, който й беше направен, след като момичетата се прибраха в София, кракът й е обездвижен с ботуш, с който Мадлен Радуканова ще бъде през следващите три седмици, както и ще бъдат правени специални инжекции. След това ще се прави отново резонанс, за да се види докъде е стигнало възстановяването и ще се вземе решение как да продължи лечението й.\"

Грацията споделя, че е имало мигове, в които й се е струвало, че няма да издържи. Но тя успя да се справи.

4 Коментара

Вещерството беше в друг минал век

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с това недоразумение на природата, някаква измислена бабичка с простотии в главата. Чак вече да се впечатляваме от новината ли ?

Коментирай

Стела

преди 2 години

Предишният ансамбъл беше хиляди пъти по-добър. Този нито един път на предизвика някаква емоция в мен. И аз мисля, че имаше много голям заговор срещу Русия. Нищо и никакви съчетания. а изведнъж - злато

Коментирай

Стела

преди 2 години

Предишният ансамбъл беше хиляди пъти по-добър. Този нито един път на предизвика някаква емоция в мен. И аз мисля, че имаше много голям заговор срещу Русия. Нищо и никакви съчетания. а изведнъж - злато

Коментирай

876

преди 2 години

Вие сте пълни идиоти. Никой не ви търси мнението. Не може да да казва, кой в какво да вярва.Задръще си мнението за вас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.