Зоран и Силвия Петкова били пред раздяла, призна режисьорът

https://hotarena.net/laifstail/zoran-i-silviia-petkova-bili-pred-razdiala-prizna-rejisiorat HotArena.net
Зоран и Силвия Петкова били пред раздяла, призна режисьорът

Зоран Петровски, когото зрителите на Би Ти Ви гледат в шестия сезон на „Сървайвър”, бил пред раздяла с актрисата Силвия Петкова, с която имат 5-годишен син Сива. В последния епизод на риалитито, което е заснето през лятото на миналата година на Филипините, режисьорът с македонски произход не успя да сдържи сълзите си, когато дойде момента да прочете писмото от жена си. След като се убеди, че тя го чака и все така силно го обича, Зоран се разплака и призна опасенията си.

 

Писмото от Силвия било много важно за него, защото животът му не бил както трябва, преди да се включи в „Сървайвър”. „Бях на косъм да си изгубя семейството”, сподели Зоран с разтреперан глас и насълзени очи. Той се страхувал да прочете съобщението от любимата си жена, защото не знаел какво да очаква. От емоционалните обяснения на режисьора се разбра, че се стараел да е перфектен мъж и като такъв работел много, за да се грижи за семейството си. Само че това означавало да прекарва по-малко време вкъщи и съответно разреждане на споделените моменти с жена му. „А пък най-важна ти е тя... И на косъм да я изпусна, в смисъл да си замине и детето да расте с разделени родители. Не го исках това. И се надявам, че като се върна, ще ме чакат”, проплака Зоран.

След изповедта му, веднага се появиха съмнения дали не преувеличава, защото със Силвия винаги са изглеждали много влюбени и сплотени. Това личи и от профилите им в социалните мрежи, където често споделят снимки и видеа от ежедневието си. Все пак трябва да се има предвид, че изпитанието във връзката им било през миналата година, преди Зоран да замине за няколко седмици в началото на лятото с другите участници и екипа на „Сървайвър” за Филипините. Така или иначе, вече е ясно, че Зоран и Силвия са преодолели проблемите и са все така щастливи и сплотени като двойка. А сега заедно гледат „Сървайвър”. Режисьорът е сред фаворитите на зрителите и сред най-смелите играчи. Предстои да се види как ще се отрази мотивацията от жена му Силвия, както и романтичното й обяснение в любов.

Режисьорът е разказвал, че се влюбил в Силвия много преди тя да го приеме като нещо повече от колега. В период, в който вече искал да срещне половинката си и да създадат семейство, Зоран пожелал Силвия, с която се познавали покрай работата си. В продължение на години двамата се срещали все на снимачната площадка. Актрисата е признавала, че отдавна харесвала Зоран, но също не се осмелявала да го покаже. Той пък трудно се е дистанцирал от емоциите си, когато работели заедно.

Докато работели по сериала „Революция Z” Зоран се осмелил да попита Силвия дали си има приятел. Отговорът бил отрицателен и това му вдъхнало кураж да предприеме първата стъпка. Това е периодът, в който актрисата се бе отдала на работата си, след окончателната си раздяла с Калин Врачански. Влюбили се и още на втория ден започнали да работят за бебе. След месец Силвия забременяла със сина им Сива.

 

 

 

1 Коментара

абе,

преди 1 година

Много ми е противен този лисунгер.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.