Леля Гошка се прибра тайно в България (Тото милионерката живее в хасиенда за над 1 млн. евро)

05 Август 2022, 10:00


Тото милионерката Леля Гошка се е върнала у нас, научи HotArena.

Късметлийката, която спечели 67,99 милиона евро от испанската лотария, е посетила бащиния си дом в плевенското градче Искър преди седмици и отново е зарадвала местните с присъствието си.

Една от най жените най-богатите жени в България редовно се прибира в родния си град. Десетки хиляди левове досега са дарени на общината, училището, болницата и полицията в Искър. Бедни хора едва свързващи двата края, също получават помощи от мултимилионерката

„Всички разбраха за последното завръщане на Гошко. Прибра се в родния дом, за да види близки и приятели. Факт е, че през годините помага на много хора, но все още не е дарил нито на читалището, нито на библиотеката“ разкриха с разочарование пред „България Днес“ с разочарование служители на местното читалище „Ламби Кандев“.

По думите им тотомилионерката не отделя средства за тях, но е дарила дори и на испанското селце Китанар дел Рей. Нашенката предоставила пари на кметството и помагала на бедни и нуждаещи се испанци. Богаташката също така  разумно инвестирала и на пазара на недвижими имоти, изкуство, част от парите вложила в  разнороден бизнес, сред който и такъв с международни превози.

Леля Гошка имигрира в Испания с мъжа си и двамата си синове след 2000 година. Докато мъжете в семейство се качват по камионите, Гошка влиза в къщите на богатите испанци за да чисти. Това продължава до 2016 година, когато жената в тото пункта на Китанар дел Рей не й казва, че е спечелил сумата от 67,99 милиона евро. Оттогава Гошка живее във ВИП хасиенда за над един милиона евро с басейн, фитнес и всички екстри в един от най-добрите квартали в покрайнините на Мадрид, но никога не забравя за пътя по който е тръгнала.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди седмица
0
Абсолютни измишльотии за дарения.Циганин никога не дарява нищо,само взима.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени