Лили и Кичка скарани за мъж

06 Април 2023, 12:00


Скандалната Кичка Бодурова захапа примата на родната естрада Лили Иванова в своя facebook,  писа „Ретро“.

 

Бодурова си позволи да изрази мнението по повод дарението на Лили към футболния клуб „Левски“ на стойност 1000 лв. за погасяване дълговете им към НАП. При десетина дни Иванова публикува  вносна бележка от банковия превод към тима.

 

"Уау, наистина уникално... Чак неудобно да ти стане“, написа Кичка по повод новината за помощта на Лили, намеквайки, че е прекалено оскъдна на фона на състоянието от милиони на Иванова. Намекът, че е стисната разпали страстите в социалните мрежи. Бодурова бе нападнато от агитка върли фенове на примата, които я затрупаха с обиди. За да се защити, няколко часа след изблика си, Бодурова изтри публикацията.

 

Оказва се, че враждата между двете естрадни величия всъщност не е от днес или вчера. Дамите не мелят брашно от от години, защото Лили се обидила на Кичка, че тя е откраднала от нея голямата й любов Личо Стоунса.

 

През 2016 година Кичка покани китариста от Пловдив да участва в нейните концерти и двамата демонстрираха приятелство пред медиите. Лили била бясна, че колежката й е взела под крилото си бившия й любовник. За никога не е тайана, че в по-младите си години Лили преживява бурен любовен роман със Стоунса. В него се влюбва след развода си със съпруг номер 3 - Янчо Таков. На финала на връзката им обаче се разделят скандално, а през годините Личо си е позволявал не веднъж да коментира нападателно примата.

 

Както е известно изпълнителката на Ветрове не понася предателство от близки хора, а именно за такова тя е приела вестта, че Стоунса започва работа с Бодурова.

 

Кичка пък още не може да забрави как Лили й погодила номер преди години. В  последния момент отказал да участва в общ концерт в Щатите.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени