Лили Иванова кичи дома си с пердета за 17 бона (Носят й ги специално от Франция)

1244
14 Септември 2020, 14:53


Лили Иванова си купи пердета за малко над 17 бона, узна HotArena.


Примата обаче ще ги сложи не в един, а в трите си апартамента в София. От десетилетия Лили обитава прочутия последен етаж на кооперацията до френското посолство на Оборище. Апартамента с мансардата тя наследява след развода с Янчо Таков. Неговият баща, важен държавен и партиен функционер навремето, Пеко Таков, лично настоява бившата му снаха да продължи да живее в жилището и дума не дава да се продума, че някой може да й го вземе. 


До края на живота си Лили остава негова голяма любимка - не само като певица, но и като дъщеря, въпреки, че отношенията на сина му с бившата са обтегнати. Има периоди през 90-те, когато в този апартамент Лили няма и едно перде. Тя тогава е била обзета от идеята да слага щори. После обаче започва да поставя пердета. Обикновено използва белгийски, като ги сменя почти всяка година. След това тя намира в центъра на София фирма, която доставя пердета от престижни производители във Франция, като за нея прави повече от голяма отстъпка. 


Дори има период, в който тя е нещо като рекламно лице на фирмата и срещу това говори по интервюта за пердета и чаршафи, уж случайно. Тогава Лили открива френския стил в обзавеждането. И докато доста от колежките й, в това число и от други жанрове, си падат по кичозни италиански марки, направени предимно за руските олигарски, Лили се спира на френския финес. За новите си два апартамента в Подуяне и Изгрев, певицата също си е взема завеси и пердета. 


Тя се е възползвала от намаление по време на кризата и си поръчала луксозни пердета, директно от Франция, пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xox
преди 4 месеца
0
И за кво ги кичи тези пердета, ни деца има да й идват на гости, ни живот е останал пред нея...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени