Лили по-скъпа и от Малкович (500 лв. удрят билетите за новото турне на примата)

https://hotarena.net/laifstail/lili-po-skapa-i-ot-malkovich HotArena.net
Лили по-скъпа и от Малкович (500 лв. удрят билетите за новото турне на примата)

От 80 до 500 лв. ще струват билетите за новото турне на примата

От 80 до 200 лева ще струват нормалните билети за 15-те концерта в 13 гада в страната от тазгодишното национално турне на Лили Иванова, съобщиха от екипа й. Примата на родната естрада ще могат да гледат и ВИП персони, за които цената на билета отива като за холивудската звезда Джон Малкович, който наскоро бе у нас - от 300 до 500 лева. \"И тя е звезда като него, нормално е да е така! Все пак хората, които могат да си я позволят, ще я гледат от първите редове\", коментират от екипа на звездата.

\"Иванова
Иванова отново тръгва по страната

Първото събитие за Лили е на 10 май в Благоевград. За 7 месеца Иванова и екипът й ще изнесат концерти в най-големите зали във Варна - 14 юни и 28 ноември, Велико Търново - 16 юни, Плевен - 20 юни, Бургас - 7 август, Созопол - 9 август, Пловдив - 12 август, Стара Загора - 17 август, Добрич - 4 септември, Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, Русе - 20 ноември.

 

На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК. На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от LI Orchestra. Това са Ангел Дюлгеров - китари, цигулка, Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa - беквокали.

\"Малкович
Малкович за три дни напълни Народния въпреки скъпите билети

Под секрет се знае, че в момента Лили продължава да записва нови парчета, както и стари нейни, но с нови аранжименти. \"Публиката отново ще бъде изненадана, както всеки път на моите концерти\", казва певицата. Иванова продължава и да работи върху физическата си форма. Тя не спира да прави гимнастика, диетата й е желязна, а на издръжливостта й могат да завидят и 20-годишните.

5 Коментара

Светла

преди 1 година

Наглостта й е безкрайна...На фона на всеобщата бедност и мизерия да пусне билетиге по 400-500 лв. , е свръхнаглост и безочие!

Коментирай

Bibi

преди 1 година

Аз пък мисля,че таланта на Лили Иванова е адекватен за билет от такава цена.Би могла да направи един празничен концерт за Коледа или Възкресение на по-ниски цени с благотворителна цел.Но големите звезди в цял свят.си ценят труда, тук трябва да е подобно.

Коментирай

Pia

преди 1 година

Вечната Лили не продава домати а представя високостойностно изкуство. Това не е наглост, а още по малко безочие, висока е цената на таланта който тя е усъвършенствала през годините с много труд,дисциплина и любов към ценителите. Но най-вече тя дарява хората с мигове щастие, което е безценно. От как свят светува творци като нея са почитани и скъпо платени. Който я обича и има възможност, ще отиде на концерт, който няма ще я слуша в youtube. Тя не пуска билети, и не се занимава с бедността. Тя кара хората да мечтаят!

Коментирай

ами,

преди 1 година

Светла никой насила не ви кара да посещавате концертите и.Лили Иванова е единствената ни звезда.Никой през годините у нас не можа да я достигне.

Коментирай

Смях

преди 1 година

И ако мумията пукне кой ще връща парите от билетите :))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.