Лили превърна дома си в болница

1521
01 Ноември 2020, 18:00


Лили Иванова явно не е забравила, че в далечната си младост е била медицинска сестра. И преди пандемията от Ковид-19 в дома на естрадният динозавър на столичната улица „Оборище” цареше стерилна чистота заради най-големият й страх – от болести. Сега фобията на естрадната икона да не се зарази е обхванала нови висоти.

Изпълнителката на вечния хит „Камино” е изпаднала в същинска паника от коронавируса, след като се оказало, че няколко хора от обкръжението й са позитивни. Въпреки че била убедена, че ако се спазват противоепидемичните мерки, няма опасност от зараза, 81-годишната изпълнителка треперела някой да не й докара вируса.
Затова естрадната звезда превърнала дома си в истинска лаборатория. Лили преустановила всякакви посещения в дома си. Изключение правела единствено за двете си племенници Радмила и Мария, както и за техните деца. При редките си визити, наследниците на по-голямата й сестра Магда щателно били дезинфекцирани, а на краката си нахлузвали прозрачни медицински калцуни.

Шофьорът на певицата също бил задължен да обува найлоните върху обувките си, а достъпът му до луксозния мезонет бил ограничен само до антрето. Младежът се подчинявал безропотно на естрадната мегазвезда и изпълнявал всичките й нареждания - дори тези, които изглеждат абсурдни. Вземал списъка с поръчките, а след като ги изпълнел, подавал пазарските покупки в коридора и си тръгвал, писа Уикенд. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени