Лили прибира 1 милион от 3 концерта в София (Пее в претъпкани зали, а хората мрат като мухи от Ковид)

466
31 Октомври 2021, 12:00


Лили Иванова еднолично свали мерките срещу пандемията и то точно в пика на четвъртата вълна. Докато здравните работници се чудят как да лекуват десетките хиляди заразени, а хора мрат като мухи от Ковид-19, примата на родната естрада пя пред 100% пълна зала в Бургас. Хората бяха натъпкани като картофи в щайга без спазване на елементарна физическа дистанция. Очаква се сценарият да се повтори и на трите концерта в София през декември, а приходите да ударят цял милион само за три вечери.

Въпреки че Лили бе обявила, че концертът й в Бургас на 25 октомври ще се проведе при спазване на актуалните мерки срещу Ковид-19, това не се случи. Екипът на легендата очевидно е намерил начин да заобиколи препоръките за физическа дистанция между феновете и да ги настани един до друг, все едно няма пандемия и никой никъде не боледува. Това се вижда от снимки и клипове, които самата звезда публикува на своите официални страници в социалните мрежи.

Според запознати, за да заобиколи задължителната физическа дистанция, Лили е използвала въвеждането на зелените сертификати в последните дни. Според актуалната заповед на здравния министър Стойчо Кацаров, ограниченията в капацитета на концертните зали могат и да не се спазват, ако всички, които влизат в тях, покажат зелен сертификат или отрицателен резултат от тест за Ковид. Любопитно е, че на снимки от предишни концерти на певицата, проведени преди издаването на заповедта, положението не е по-различно – няма никаква физическа дистанция между нейните фенове. В същото време цигуларят Васко Василев например, с когото звездата работи от време на време и който е световно музикално величие, наскоро направи концерт в Зала 1 на НДК при доста по-строги ограничения.

Естрадната легенда също планира изяви в Зала 1. Това са три концерта в три поредни вечери – на 14, 15 и 16 декември. Най-евтиният билет за тях върви по 50 лева и е на балкона, а местата в оркестрината – директно пред сцената, са по 200 лева и са почти напълно разпродадени. Към момента се предлагат само половината от креслата в залата – очевидно за да се спазва дистанция. Съдейки по последните изяви на Лили обаче никой няма да се изненада, ако ограничението падне и дни преди концертите бъдат предложени допълнителни билети. Това напоследък се прави масово от родните звезди, които разчитат на зелените сертификати, за да заобикалят препоръките на здравните власти за физическа дистанция. „Уикенд” изчисли, че при 4000-те хиляди места в Зала 1 родната прима разчита на приходи от около половин милион при продажба на 50 на сто от всички тях. Но ако пусне в продажба и другата половина, както се очаква, парите ще скочат двойно. По този начин тя ще прибере цял милион само с три концерта.

Трябва да се има предвид обаче, че не всички пари, които звездата ще вземе, ще влязат в нейния джоб. Тя работи с едни от най-големите музиканти в България, които свирят на живо пред нейната публика. Те взимат солидни хонорари от ней, като от години се знае, че звездата им плаща преди концертите, а не след тях. Освен това тя дължи пари за наем на самата зала. Всичко останало обаче е на бартер, включително дрехите, с които излиза на сцената – твърдят запознати. Според тях, даже обувките, които примата носи пред своите фенове, са подарък от фирми, които не искат от нея нищо друго, освен да им благодари публично за милите жестове.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoh
преди месец
0
Да прибира и 20млн ако иска, ама ще си остане една нещастница. Самотна кукувица, поне дете да беше отгледала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лллл
преди месец
0
Да ! Лили може всичко . На мен вече не ми е интересна . САз предпочитам старите и песни и само малка част по-нови . Но Лили си е Лили . И да е ясно на всички останали .не може да и стъпите и на малкия пръст
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сталин
преди месец
-3
Лили е номер едно и може да прибере и 20 милиона, а вие не завиждайте...А хората умират от нормални болести, за това не плашете народа с вашите тъпи исказвания и фалшиви новини,,,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени