Линда Петкова с нова татуировка за Св. Валентин

https://hotarena.net/laifstail/linda-petkova-s-nova-tatuirovka-za-sv-valentin HotArena.net
Линда Петкова с нова татуировка за Св. Валентин

Нестандартен подарък е поднесла Линда Петкова на съпруга си Кирил за празника на влюбените.

В навечерието на Свети Валентин майсторката на сладкиши си направила чисто нова татуировка на закътано място по тялото си. С придобивката тя се похвали пред приятелите в социалните мрежи, като написа, че е посетила татуист и е имала „страхотен ден\". Линда се доверила на професионалисти в занаята в популярно столично студио, намира- що се в центъра на София на ул. „Цар Асен\". Канадката обаче не благоволи да покаже мастилената рисунка, нито пък да разкрие какво символизира тя. Татуировката не е първата за синеоката блондинка, а всички досега били посветени на хора и събития, свързани с нейния личен живот.

Дотук Линда е нашарила различни части от тялото си на поне 5 места.

Ексцентричните й татуировки разбуниха духовете още след възкачването на Петков на министърпредседателското кресло, защото за пръв път България се сдоби с премиерша чужденка, при това татуирана. На гърба си Линда има изображения на три летящи лястовици, посветени на трите й щерки от Кирил — Ванеса, Ема и Анна. Всъщност това е и нейната първа татуировка, която отключила страстта й към болезненото изкуство. Цялото ляво рамо на Петкова пък е нашарено с плетеница от едри цветя. На деколтето й се кипри пърхаща пеперуда, а най-пикантната й татуировка е между бюста. Тя представлява индийска мандала, символизираща живота. Видна е единствено, когато канадката е по бельо или бански, но такива снимки из профилите й в социалните мрежи има в изобилие, писа \"Ретро\".

Този път бившата премиерша заложила на млада и талантлива дама, при която редица известни личности ходят да шарят телата си. Самият Кирил Петков не е привърженик на мастилените изображения и няма такива, но модата на татуировките не е прескочила други български политици. Лидерката на БСП Корнелия Нинова крие на дясната си ръка енигматичен тибети знак. Вежди Рашидов носи сърце, прободено от стрела, още от юношеските си години, а наскоро изключеният от БСП бивш депутат Явор Божанков пък си татуира черна овца.

2 Коментара

ами,

преди 1 година

Канадска краварка....

Коментирай

О,не...

преди 1 година

Тя е съпруга на български политик и много приятна дама. А Вие нямате капка уважение. Като го написахте това са кравата усетихте ли превъзходство над нея, усетихте ли злорадо удоволствие? Усетихме си колко е неадекватно това? Колко се излагат чак до костите ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.