Любовник завлякъл Енджи Касабие с 50 000 евро

01 Октомври 2017, 14:00


Огромна загуба бележи началото на забележителната кариера на красивата диетоложка Енджи Касабие, която е сред участниците в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър”. За удара, който е понесла преди няколко години, ливанката намекна неотдавна в предаването „Черешката на тортата”. Тогава тя призна, че е изгубила пари, които получила от баща си. Измамили я приятели, с които стартирала бизнес начинание.

„Изтърпях една много голяма загуба. Баща ми искаше да направи нещо, което е свързано с диетологията, да ми помогне. Но аз, вкарах някакви хора, които са уж приятели, да ми помогнат. И те, за съжаление, измамиха ме. Това ми беше най-големият урок в живота”, признава Касабие.

В светските среди обаче се говори, че Енджи Касабие нарочно не уточнила в кулинарното предаване, че била измамена не просто приятели, а от първата си любов. С тогавашното си гадже Енджи, която по онова време все още била студентка, отворила ресторант за здравословно хранене в София. Стартирали 50 на 50, което според слуховете, означавало по 50 000 евро. Своята част от парите Енджи получила от баща си, който е фармацевт.

Като всеки родител, той решил да помогне на най-голямата от трите си дъщери поне за старта на бизнес начинанието й, за да не се бори сама за мечтата си. Така с неговата подкрепа, включително и финансова, Енджи Касабие отварила ресторант с тогавашния си приятел. Заведението бързо се превърнало в хит и станало едно от най-предпочитаните в столицата. Един ден обаче Енджи се върнала в Бейрут за няколко дни, а когато се прибрала в България, установила, че няма никакво участие в ресторанта. Той вече официално се водел собственост изцяло на тогавашния й любим.

Така за един ден Енджи губи и бизнеса си, и любовта си, и 50 000 евро, които баща й дал. Вместо да се втурне в съдебни битки обаче, диетоложката решава да започне на чисто. Тези, които я познават, казват, че тя е от хората, които не биха губили енергия и време с подобни начинания, които биха й донесли още повече негативни емоции. Както е известно, Енджи е силно вярваща и винаги се е водила от максимата, че ако направи добро, Господ ще й го върне двойно. Такова е и възпитанието от родителите й. Затова, когато губи всичко, включително и финансовата подкрепа на баща си, тя решава, че ще се справи сама. Започва работа в аптека, в която имала и нощни дежурства. С минималните средства, които изкарва, съумява да си плаща квартирата, да се изхранва и да наеме първия си офис.

„Беше една малка стаичка, в която започнах да работя като диетолог. И след което в офиса, който бях наела за 250 лева, един ден дойде г-н Стефан Данаилов. Оттам всичко започна да върви на обратно – от лошо към добро”, спомна си ливанката. Обичаният актьор отива при нея за съвет по настояване на вече покойната си съпруга Мария.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
преди 5 години
-1
Разревах се, моля за кърпички.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
преди 5 години
-1
нали е била девствена преди брака
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 5 години
0
Била е в някоя паралелна вселена. Беше проститутка на мутрите от SIC, след време мина на самостоятелна работа без сутеньор.
АЛФРЕДО
преди 5 години
-1
ДА ДА...ВСЕ НЯКОЙ ЛЮБОВНИК ВИНАГИ ГИ ЗАВЛИЧА..БЪЛГАРСКИТЕ ТОП-ПРОСТИТУТКИ!!! ТЕ НЕ ЗАВЛИЧАТ НИКОЙ,ВИНАГИ СА БИЛИ НА ПО ПОПАРА И СУХАРЧЕ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 5 години
-1
В началото арабската курва искаше по 3 бона на вечер, сега вече е смъкнала цената наполовина за едно ебане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
_
преди 5 години
-3
От къде знаете, че е проститутка? :о
Кофти
преди 5 години
0
Шарлатанка...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени