ЛЮТ скандал между Черната Златка и Лео Бианки! Тя го реди във Фейсбук, а той нея по телевизията (ВСИЧКО ЗА РАЗПРАТА)

4028
12 Януари 2014, 10:30


В последното си интервю за „Горещо“ плеймейтката Златка Димитрова бе отсякла в ефир, че Лео е отказал да прояви благотворителност спрямо нейната слабост Боби, на която тя всячески се опитва да помага. Снощи обаче Лео Бианки отрече нещата да стоят точно така както тя  ги описва, разбра HotArena.net.

 

Лео остана разочарован от думите на брюнетката и то в ефир. Като цяло, преди да влезе в реалити шоуто „Биг Брадър“, той не е обещавал на никой нищо със сигурност. Едва ли щеше да засегне и темата за Боби и Златка, ако Венета не му бе пуснала откъс от видеото, в което тя говори против него.

 

Затова реши да обясни как са се случили нещата – от неговата гледна точка. Италианецът получил и приел покана за приятелство от страдащото момче.

 

Започнала кореспонденция между двамата. Слабостта на плеймейтката го е помолил за помощ, на която певецът не откликнал веднага, тъй като е имал и съмнения, че може да е вид някаква измама.

 

Обяснил, че подкрепата, която трябва да му се окаже, трябва да е по-скоро от държавата, отколкото от единични бройки.

 

След това Лео влязал в Къщата и заявил по време на участието си, че ще дари част от хонорара си за болното момче. Това не е било излъчено, тъй като той не желаел да се харесва на хората и да гласуват за него, заради добрите му намерения. Просто не искал да парадира с тях.

 

Два дни след края на шоуто Боби се оплакал, че инталианецът нищо не му е дал. Кулинарът решил да му пише лично и следното съобщение: „„Боби, това не трябва така да се прави. Така нещата не са много приятни. Боби, ти така рискуваш и тези пари, които искам да ги дам, да не ги дам”. (А сумата, която е искал да даде, е от 3000 лв.)

 

Златка, докато е гледала снощи предаването на Венета, избухна във Фейсбук: „Това пояснение го правя за приятелите ми тук в фб!
Първо не вижда право на отговор, а по-скоро потвърждение на моите думи, че му е отказал преди време да му помогне с организиране на събитие. А, може би Лео се е засегнал, че се е разбрало, че му е отказал преди време, а на финала обяви, че ще дари сума пари?!

 

Никога, никога Боби не му е звънял да му иска пари!!!!!!! Както и днес Боби отказа парите и е казал на Лео да ги дари на някое детенце! Просто нямам думи!!!! Венета, опредено "прекрасно" обобщи всичко около темата, но аз ще направя по-добро обобщение след дни!“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 7 години
0
На снимката Лео изглежда много нещастен , а Златка направо го тормози с тази конска прегръдка .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сребрьо
преди 7 години
0
Златке, млъкни долна пачавро! Всички лазблахме що за боклук си. Вместо да се засрамиш, че проведохте една измамна кампания, ти си взела да упрекваш другите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени