Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Лили Иванова- клин клин не избива, дали Азис е в модна депресия, Мондьо и Илчев да пазаруват поотделно и още + СНИМКИ

10 Юли 2021, 15:51


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Лили Иванова- клин клин не избива...


Здравей Лили, откъде да започна... Дали от кокетните ботички, напръскани с капси, или с подобието на ямурлук, което опитва да се бракосъчетае с тях.Но тук се получава не един очакван дует а по скоро нещо между Берова и Борис Дали отколкото Монсерат Кабайе и Фреди. Въпросният ямурлук тежи като небе пред градушка и не осъществява предполагам общия ни сън, който имаме за Иванова. Нали за нас тя е бляскавия моден блян, „онази същата“ която ти на колене бе молил. Да не се увличам, наистина. Хей краченца, хей ги две, са обути в тесен клин, хайде- от мен да мине и аз го правя понякога. Блузата е като графити на някоя стена. Хем привлича внимание, хем искаш да и плиснеш кофа хлорна вар и да вземеш баданарката. Не вярвам Лили да е използвала фотошоп в този кадър, според мен, други са го направили. Но моля ви, спрете ме, не е добре да се изказвам така за съседи, нали.

Мондьо и Илчев да пазаруват поотделно

С каква ли лекота са направили своя естетически избор тези двамата... Дали по радиоточката е била издадена заповед за мобилизация или бутиците за цветни дрехи са били затворени... На Мондьо, ох Мон Дьо, липсва картечница и боеприпаси за да го припозная като граничар. Има нещо от 007 в тази визия, но то е само във финалните надписи, когато зрителят си отдъхва и си пуска Кондьо. След Мондьо... Стефан Илчев звучи като редник на модата пред „армейският генерал“ от Нова. Неговото почерняне е ограничено до сако и обувки а дънките са нещо като въздишка под напора на черното. Илчев е обсипан в чантички и катарами, дали не имитира Лили твърде буквално. Каквото мога да препоръчам на двамата господа са да разгледат още сайтове за мода, може би да пазаруват поотделно и да не се влияят един от другиго. И не спирам да се чудя, това по Мондьо неуспешна прическа ли е или ... неуспешна шапчица?

Синьо- бели звуци вълнуват от Долината на розите

Мощното ехо на модата този път идва от Казанлък. Но вместо изобилие от рози или розово, тази млада и успешна двойка е в синьо и бяло. Точно както повелява лятото и както един любовен синхрон би изглеждал. Адвокатът Роман Желев и благоверната му д-р Антония Бозукова, правилно са разпределили по себе си тези лъчезарни цветове, съобразени с добрия вкус. Двамата балансират разпределението на цветовете, като между тях бълбука естествения ручей на благородството и любовта.

Дали Азис е в модна депресия...

Като спешна телеграма дойде тази снимка до мен. Тук Азис извисява модни височини, които се сриват още при среща с панталона му. Може да е марков, може да е купен от село Марково- не се наемам да гадая, само знам, че тази кройка не е била модерна, може би идва направо от бъдещето. Защо Азис би искал да изглежда като пощальон до Ивайла Бакалова... Чудно! Общата му визия не издава нищо звездно в моите очи. Не че го искам с чемберите, забрадките и роклите му, но този завой е не само обратен а...Вие кажете. Бакалова е запазила стройната си фигура, синьото също мога да поставя в графа „добър летен стил“ но има нещо в колана, което ме кара да си върна думите назад. Назад, назад, моме Калино е и пижаменото парти на госпожата до Бакалова, в което тя е „облечена“. Прииска ми се да почета Йовков след всичко това... „Боже, колко мъка има на този свят, Боже.“

Еленко в лимузина, като лейтенант Грубър?

Всичко съм очаквал от ексцентричния мъдрец Еленко Ангелов, но не си го представях в лимузина. Но, ето че е там. Пред него- гола мацка, нещо като онлайн утеха, че е сам в 12 метровото возило. Еленко сякаш е в танк. Дрехите му крещят Венсеремос, Венсеремос. Виждам вместо бутилки шампанско тежки гранати, които летят в лицето на врага. Но враг няма. Само потника на Еленко пари в очите ми като мишниците на потна ромка в петицата. В топ пет на най-нежеланите в гардероба ми неща са милитъри панталонките. Къси, враждебни, вражески. Чувам откъслечни изстрели. Еленко поднася в тази нажежена атмосфера шапка с десена на панталоните си. Еленко се надсмива над модата, както Ошо /няма лошо/ сигурно се е надсмивал над няколкото си ролс ройса. Шофьорът просто е могъл да пусне завесите и вестта за визията на Ангелов да не достигне до нас. Но... Уви! Да беше дюнер, да го уви-еш в нещо, но не.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени