Лорд Евгени Минчев в акция: Един ритон скука в облеклото на Катя и Здравко, Кир Николаки облечен като гръцкия флаг и още... + снимки

1944
11 Април 2020, 14:57


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Един ритон скука в облеклото на Катя и Здравко

Знаете или не, но Катя от Ритон е зодия Риби. И като истинска такава, тя се е облякла на люспи, но по начин, че не мога да установя от кой точно вид е. Кожата  на якето не блести като на скумрия, но бие леко на шаран. Мисля си- с малко повече картофи и ориз, всичко би изглеждало на мястото си. Но Катя носи блуза на перлички. Проверих онлайна за риба-перла, не открих, но има чудесна салата за ракия и водка със същото име на основата на маринована цаца. Да оставим секси мадамата на спокойствие и да се хванем за съпруга и. Здравко и той в черно, се възвисява консервативен в това трио на изолацията, но изолация модна и нелечима, защото изглежда естетическа такава. Саня Армутлиева съчетава много къдри с разнообразна на цветове текстура, отново напомняща дънен морски обитател, нещо като полигамен брак на морска звезда със скарида-богомолка и риба папагал. Според мен- направо звезди посред бял ден. Исках да им препоръчам нещо свежо за априлските дни, но нямам желание.  

Кир Николаки облечен като гръцкия флаг?

Момчето, чието име нито мога да произнеса, нито искам, направи деня ми. Много му отива празната зала, почти толкова, колкото ме кефи тишъртката му съчетана с елек. Има нещо гръцко, нещо тип палио мераки в цялата работа, нещо от дебрите на кафаните и сиртакито, нещо от албумите на Сотирия Белу. Твърде много контраст има между отделните акценти в облеченото. Тъмно синьо, на тъмна зала, с бели зъбки и бяла блузка. Евала, стилисти, евала архимедовци на естетиката. Еврика, еврика, иска ми се да викам от ваната си, която е червена със златни крака. Възможно ли е Момчето Чието Име Не Мога Да Произнеса И Запомня, да е слушал песента на Вълдобрев за бургаската гара, за светофара и за белите маратонки? Иначе, откъде такова вдъхновение да изглежда като някой, чакащ някого, някъде на централна или провинциална гара. Момчето, което, изглежда на моряк в обедна почивка, в чиито скут се мъдри, концентрирал цялата святост на световния апетит  един обяд в пластмасова кутия. Обърсахте ли преди консумацията с влажна кърпичка тази кутия, младежо. Помнете, че може да е произведена в Китай.  Доколкото зрението ми позволява, съдържанието на кутията изглежда като накълцани галоши, посипани с глина. Я су, моро му…

Д-р Ботева въвежда парижкия шик в април

Топ стоматолог д-р Мариела Ботева изглежда по парижки свежа в избраната от нея рокля. Макар осветлението да подвежда за цвета, който е черен, този избор би бил не по-малко представителен и в индигово. Облеченото описва високите дизайнерски постижения на съвременното висше шивачество а коланът носи възхита. Обувките, прическата и бижутата допълват ансамбъла така, че сякаш го извеждат на сцената под съпровод на стотици звънчета. Вляво младата бизнесдама Биляна Пецева носи с гордост така фееричната си рокля. Тя е дизайнерски шедьовър и се родее с най-прилежните образци. Пецева е избрала прическата си така,  вероятно за да удовлетвори поколението което представлява и онова, към което се е запътила.

Мирова модна скръб при Миро и другата…

Приятел ли е господин Миро с господин Богдан Томов? Питам за протокола, защото неведнъж мисля, съм виждал господин Фото, моля фото, да се изявява с подобно сако. Томов има право, защото е живял по времето на Миодраг Иванов, но Миро, защо Миро носи дрехи, имали значение в онези времена? Миро, който живее по времето на Джъстин Бийбър, прави ляв завой към времената на сивия, метално сив социализъм. Тъкмо каквото е на цвят сакото. За да бъде приликата с началните години на Златния Орфей голяма,  отдолу господин Миро носи черно поло. Аха, нещо между Киану Рийвс и Джак Никълсън в почивка. Дали пък не беше Джак…Даниелс. Нейсе. Виждате ли как спретнато, черното поло потъва зад декориран с огромна тока колан. За тази гледка ли е писал Яворов следното : „Надоле, надоле, надоле, към черните бездни слезни. Там дето тела полуголи…” Едва ли. Но пасва на ситуацията, като пазва в картина на Майстора. Госпожицата до господин Миро ми прилича на общински служител в департамент Тъжни ритуали. Не знае човек с такава рокля да го оженят ли, да го разведат ли… Мирова скръб ще кажа и ще отпия.

Петър Андонов- да го закопчаеш ли, да го откопчаеш ли…

Една огромна грешка отчитам с най-голямо непримирение тук. Актьорът Петър Андонов е със сако, чиито недостатъци ще коментирам впоследствие, но сега да обърна внимание на друго. Всепризната истина е, че от всички предни копчета на  сако се закопчава само едното. В случая на едноредно с две копчета, се закопчава само горното. Импровизации се допускат при саката с три предни копчета, като приемливо е да се закопчае само средното, в някои ексцентрични случаи- най-горното. Но никога всички заедно, сър Петьо, никога! Цветът е по-скоро удачен за купето на скъп автомобил, но не и за мъжка дреха. С боя като тази може да бъде боядисана ограда в Нидерландия, но в мъжкия гардероб това изглежда нелепо. Папийонката седи като пумпал върху риза, чиято яка няма нищо общо с този аксесоар, изискващ друга кройка изобщо. Папийонката по-скоро прилича на момичешка шнола. В логиката на това облекло липсва единствено пелерина в кърваво червено със златна обшивка и глас, който да обяви – Дами и господа, следва кристал баланс.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени