Лорд Минчев в акция: Военно модно положение при Гери-Никол, Шопов ни гледа под вежди като на Азис + още и СНИМКИ

1951
14 Септември 2019, 14:09


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Военно модно положение при Гери Никол.

Ранната есен е оплела в мрежите си Гери Никол. Питам се само колко метра мрежа са инвестирани в това и по колко лева е метъра, за да се покрия на следващия бал в Лондон… Щом Гери казва, че това е модерно, очаквам пример от нея да вземат както следва- Венци Венц, Ники Кънчев, Славка Калчева и други. И така, продължавам да се питам съвсем наивно, щом отдолу има за криене само жълт сутиен и бански, дали пък мрежестото дихание върху Никол да не е с военно-стратегическа цел. Ами така де, не виждате ли че де що има война, все мрежи се използват. Само импровизирам, наистина, но не е ли това милитаристичен похват да се разсее зрението, ако например Тита разузнава какво е бельото на колежката и… Или пък зрителна измама за снимки, които изчезват веднага, ако някой ПИКантен сайт иска да ги препечата… Нека се качим на главата на Гери за да установим това шапка ли е или детско легенче от времето на Хенри Осми, в което e полагал главите на обезглавените си булки. Очилата очевидно са поставени в последния момент от гардеробиерка, мислеща, че ще и повишат заплатата. Вижте устните- един остров на съблазънта, върху който могат  да се настанят група мравки.

Джукелова и Стефания с гръб към модата!

Още едно актьорско трио ме кара да наруша благородния си речник и да раздавам естетическо правосъдие. Елена Петрова /в средата/, поне като родена в знака на Скорпион, можеше да поднесе кошница с есенни цветове, вместо този скучен сукман. Коланчето на Елена намигва в суха бляскавина, но не може да компенсира скуката която опасва. Косите на Петрова могат да бъдат поставени на всяка глава и това не би променило нищо и никого. Параскева Джукелова или слиза от снимачката площадка на Пипи Дългото чорапче или си е всеки ден така… Не знам какво да кажа за кенарената дрешка, към която ако съдим по излъчването на актрисата, тя проявява упорита гордост.  Синьо- бяла симфония се развива и в долната част. Тези панталони са толкова особени, че ако ми бяха съседи, никога нямаше да говоря с тях. Харесвам цвета на косите на Параскева, така етървата на мама беше боядисала източната част на сайванта в Златица. Стефания, но не Сандрели а Колева вмъква малко европейско кино в кадъра, но само в онази част, където текат финалните надписи. Точно така определям тази рокля, където райетата , ако бъдат подредени правилно, ще имитират изброяването на актьорите а може би и …”текста четоха артистите”.

Беден цветови избор при Силвия Лулчева

Трио „Все ми е едно за модата” представя градски спектакъл в до минор. Доминиращото черно при познатите актьори подържа старите повели за мрачни естетически избори, датиращи още от Парцалев и ГЕЦ. Пъстроцветната Бойка Велкова спасява донякъде честта на гилдията, но и там се води война за цветовото наследство на ацтеките, бомбайците, индийците и малки групи население от Родопите. На мястото на Бойка бих поставил ръкави, защото така лесно мога да сбъркам актрисата с Бойка…Дангова. Господинът в средата може да добави към ярките си сини очи нещо в този цвят, било то шал или кокетен каскет. Дали да не опита да среши косите си назад и да им придаде онова холивудско значение, направило легенди десетки актьори… Силвия Лулчева озвучи толкова фешън икони, а не възприе нито една от визиите им. Къде е тук възвишената перлена одисея на Сара Джесика Паркър, къде са изобщо модните въстания на Сексът и градът…Защо ли питам. И както казва поетът- В бурята ще бъда пак със теб народе мой, защото се обичаме…

Легенда- бижутер предвожда мъжкото войнство!

Легендарният притежател на бижутерийната компания Batlur&Wilson Саймън Уилсън, е днешният ми пример за стил. Британецът, който тези дни чества 50 годишнината от основаването на компанията си, даде разкошен прием и всички се съгласиха, че е една ненадмината модна икона. Мистър Уилсън бе поставил скромна, но забележителна папийонка, на фона на тъмен костюм, шит по поръчка на Савил роу. Макар в средата на събитието да смени още един тоалет, този път наистина бляскав, Саймън остави впечатление именно с избора си на костюм. Възторжените гости го отрупваха с комплименти , донякъде изненадани от необичайния за него избор. Обикновено бизнесменът се появява с ярки копринени ризи или кадифени сака. Българският принос за този стилен кадър е младата бизнесдама Атанаска Цокова. Роклята и привлече вниманието на всички а стойката  и младостта на притежателката, добавиха още романтика в общото излъчване.

Шопов ни гледа под вежди. Като на Азис!

Имам едно наум, докато пиша това, защото фамилията Шопов, непременно ще да идва от шопинг. И то какъв само, виждате от избора на този симпатичен наследник на актьорското семейство Шопови. Актьорът Наум Шопов сигурно играе д-р Енчев в някой филм, защото при последната ни среща известният хирург носеше подобна медицинска униформа. Шарките са малко различни, простете, но формата- същата. Питам младият Шопов, дали не би помислил да ни зарадва с едно добре скроено сако, може би каскет, прическата от който няма да пострада. Бих препоръчал още бъдещата звезда да си набави добър гардероб-  днес Аскеер, утре може пък Оскар да го застигне. Нещо им има на веждите на младежа, дали нямат общ сирийски бръснар с Азис…

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени