Софиянски шие дрехите си по поръчка!

https://hotarena.net/lubopitno/sofiianski-shie-drehite-si-po-porachka HotArena.net
Софиянски шие дрехите си по поръчка!

Бившият служебен премиер Стефан Софиянски се придвижва все по-трудно. Екскметът на столицата е закъсал с краката и едва намира сили да слиза от личния си автомобил. 68-годишният политик кръстосва столицата приведен напред, облечен в дълъг черен балтон и преметнал вълнен бял шал на врата.

 

През последните няколко години Софиянски рядко се появява в публичното пространство. Напоследък, заради извънредната ситуация в страната и рисковата си вързаст, съвсем преустановил излизанията си от вкъщи. Излизам само колкото да напазарува и по неотложни дела.

 

Въпреки промяната във външния му вид, столичани все още го разпознават и се спират да го поздравят, забелязаха папараците ни.

 

Макар да е вече пенсионер, Софиянски продължава да живее активно. Онзи ден той бе забелязан да паркира старото си „Волво” около хотел „Радисън”, след което се отправи към шивашко ателие. Пътьом бившият градоначалник ровеше в мобилния си телефон и преглеждаше съобщенията си.

 

Докато крачеше към ателието, Софиянски проведе кратък и делови разговор, след което хлътна в шивачницата, пише „Уикенд“. Там бившият премиер взе поръчката си – черен панталон. За да не се измачка и изцапа, шивачката бе поставила дрехата му на закачалка, а върху нея бе сложила найлон. След като плати поръчката, си Стефан Софиянски напусна ателието и се запъти към паркираното наблизо „Волво”. 

1 Коментара

е как

преди 4 години

Усмихнатият крадец от криминалния преход,напомни за себе си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.