Луна влиза ударно в имотния бизнес (Продава къщата в Австралия, инвестира у нас)

21 Декември 2020, 10:21


В крупен инвеститор е на път да се превърне фолк певицата Луна. Тя вече е направила няколко инвестииции в имотния бизнес и това е само началото.

 

„Започнах да изпълнявам своя бизнес план, а именно да инвестирам в България, като в момента се занимавам с реновацията на хотел край морето, купих и няколко апартамента на Черноморието“, разказва певицата на парчето „Тук-там, тук-там“.

 

И допълва: „Гледам да изляза от материалното и започвам да продавам част от старите си имоти, включително и къщата ми в Австралия е обявена за продажба. Искам да направя цялостна промяна в целия ми бит. Идеята ми е да се освободя от всичко старо и да инвестирам в нови сгради, защото виждам, че в България има голяма перспектива. Искам да дам работни места на младите хора.

 

Възнамерявам следващите години да съм в България и да инвестирам в нея, без да се съобразявам с пандемии и световната ситуация. Хората са притеснени, но аз виждам хубавата страна на ситуацията. Смятам, че тя дойде, за да ни осъзнае, да понамести хората, да се обърнем към духовното, да се насочим към правилната продуктивност и работа, а не да се оплакваме.

 

Виждам доброто навсякъде около мен, хората се обръщат към духовното, помагат си и това ме мотивира. Не усетих тази година, толкова съм ангажирана и никога не съм имала потребност от ходене по молове и да съм измежду много хора. Сега ситуацията ми помага много, защото в битов план мога да реализирам много неща. Ремонтирам голяма част от имотите си и инвестирам в нови неща“, коментира Луна.

 

Самата тя спазва всички мерки срещу вируса и се събира само с доверени и проверени приятели, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
Преди 1 година
0
Брех, тази Луна ... инвестира в хотели и апартаменти по черноморието - демек, купува си фабрика на 9ти септември!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
0
Ееее, сега вече ще дръпнем с икономиката,стандарт на живот!!! Пей сърце Луна-та е наш благодетел!!! Толкова е жалко,че никак не ми е смешно!! Надеждата ме крепи,че сайта е ала-бала и в България нормалните люде са повече!! П.п. Имам островче в Патагония мисля да го продам и аз да инвестирам в Спешна помощ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени