Мая Илиева с дрехи за над милион + защо пази евтино и парцаливо палто

20 Декември 2018, 16:23


Маркови рокли,  поли, кожени якета и палта за близо 1 милион има в гардероба си ексцентричната Мая Илиева – една от най-известните вдовици на гръмнати наркобосове у нас, научи HotArena.

Сред тоалетите на Мая нямало нито един родно производство. Единствената конфекция с етикет „ТПК „Рила“ Илиева пазела като реликва. Грозноватото палто имало сантиментална стойност за нея, тъй като й било спомен от първата й среща с покойния й мъж – Жоро Илиев.

„Веднъж пих кафе със съпруга ми . . . Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше. Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах . . . Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива, а не с гадното палто“, признавала е в миг на откровение Мая и допълва:

„През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него. Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и беднa.“

Вече 13 години Мая летяла почти всеки месец до Милано, Лондон или Париж, където от бутикови и маркови магазини се сдобивал с дрехи, последен писък на модата. Не е тайна, че роклите са любимите й одежди, а любовта към черния цвят и лепна прякора Черната вдовица. В гардероба си тя кътала над 300 луксозни модела рокли – всичките до един на популярни дизайнери от цял свят. Скъпите парцалки, прилежно подредени в отделна стая в дома на вдовицата в Панчарево, възлизали на стойност над 1 милион лева. Голяма част от роклите стрували по над 10 бона, като цената им била продиктувана от факта, че били произведени не повече от 5-10 модела, пише „Уикенд“.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
преди 3 години
0
Достъчно е да прочетете книгите на Надя Чолакова "Живей бързо" и ще сте наясно със живота на Мая! Също и на Анна Заркова книгите! Всичко което са написали е много точно! Мая е една великолепна жена! Въпреки буйния нрав и многото любовници Жоро Илиев най много боготворял Мая! За питайте ЗАЩО?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Барман
преди 4 години
-5
В нито едно кафене не сервират хладно кафе. Безвкусно може да е, но не и сервирано хладно. Тя ако е почнала да го пие половин час след сервирането много ясно, че ще е хладно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bo
преди 4 години
-2
Красива, интелигентна, стилна и с голямо сърце!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баламутник
преди 4 години
-3
Вижте сега, за по - запознатите с ,, историята ,, на 90те Мая е била гадже на някой си мутра, който я пребил и за това не може да има деца. После се запознава с Жоро, който вече е набирал скотост в мутренството, пребива, дори мисля че убива бившия и и се женят. Не знам колко бедна е била тя и ъой и какво кафе са пили, но Жоро е бил заможен, гледайте снимки , клипове от сватбата им, верно повечето са вече покойници, но за времето не ми прилича на ,,бедняшка ,,сватба. Иначе да прочувствено звучи, но дали е точно така само тя си знае.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Погребална агенция
преди 4 години
-7
Ремаркета не предлагаме. Щом ти е толкова скъпо това палто ще те облечем с него за поклонението. Това да ти е проблема.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Продуцент
преди 4 години
-6
Готова е за главната роля в сериала "Мутресите също плачат".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 4 години
-35
Майооо, колкото и статии да поръчваш, колкото и милиони да имаш...грозна си се родила и грозна ще си умреш. И мъртва утроба най-вече. Ние нямаме милиони, работим за няма и 1000 лева на месец, но спим спокойно, Бог ни е дал рожби и ни топлят душичките. Ти Майо имаш безброй пари, но се радваш на чуждите копелета и душата ти е от празна по празна. Хайде Весела Коледа,Майче!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 4 години
-6
Много си злобна и от това ще си патиш цял живот! Също така си и жалка, защото дори не осъзнаваш окаяното си положение! Ти, “драга моя”, не можеш да стъпиш на малкият пръст на Мая - тя е изключително чаровна и мила жена, има невероятно излъчване и обаяние, за което ти можеш само да си мечтаеш. Хора като теб винаги са ме отвращавали, но знам, че рано или късно всеки получава, това което заслужава!
!!!!!!!
преди 4 години
-6
Много стилна и изискана мадама!!! ..... Така е когато сме бедни и боси, смятаме, че сме нещастни и мечтаем за богатство и пари, но когато го получим осъзнаваме, че парите са средство, а не щастие!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени