Мъжът на Аня Пенчева с ШОК разказ: Татарчев опита да ми открадне колата! (Преживял пребиване и престрелка с хора на Маргините)

4691
26 Януари 2018, 13:00


През 1991 г. синът на актрисата Славка Славова  - Ивайло Караньотов е начинаещ, но добре печелещ бизнесмен. Тогава той инвестира голяма част от спестяванията си в покупката на тузарски „Мерцедес” 124. Караньотов купува возилото от сенчест баровец и отива да го регистрира в КАТ, узна HotArena.

 

 

Оттам обаче ми казаха, че колата не е редовна и няма да я регистрират и затова аз се върнах при човека и му казах, че не става и че трябва да ми върне парите. Той ми обясни, че трябва и двамата да отидем в КАТ, каза ми да тръгвам натам, а той щял да дойде с необходимите документи…”, спомня си Караньотов. Мъжът на Аня Пенчева обаче не успял да стигне до КАТ, тъй като на бензиностанцията пред Японския хотел бил обграден от армия от двайсетина здравеняци, писа „Уикенд“.

 

 

Тогава това беше номер на мутрите – за да не те бият, те заобикалят плътно и те притискат. Нямаше къде да мръдна,  взеха ми пистолета, разпраха ми якето, а един от тях ми удари една глава. Тръгнаха си с мерцедеса, а аз останах кървящ на улицата”, сеща се Ивайло Караньотов.

 

 

Часове по-късно той отишъл в полицията, но на входа го посрещнал пиян полицай. Ченгето се държало арогантно. „Разбрах, че полицаите няма да ми помогнат и трябва сам да се оправям. Тогава отидох при тоя, дето ми продаде колата и който ме беше нагласил да ми я откраднат и му казах да ми я връща. Онзи каза, че няма как да стане. След това стигнах до неговите началници – много известни хора, едни братя”, разказва Ивайло Караньотов. Той не спомена имена, но явно визираше босовете на групировката СИК братя Маргини.

 

 

Срещата с тях в столично заведение обаче не минала гладко, като според спомените на Ивайло Караньотов той дори се сдърпал с братята, които категорично отказали да му върнат мерцедеса.

 

 

Дни по-късно мъжът на Аня Пенчева видял откраднатата си кола в центъра на София. „Докато шофирах стария си автомобил „Фиат Уно”, внезапно си видях колата. Паркирах до нея и зачаках. Малко по-късно идват две момчета и се качват в мерцедеса. През прозореца на колата аз бръкнах и извадих ключа, след което извадих шофьора от колата и се сборихме. Той клекна, но другия младеж излезе от автомобила и тръгна към мен, държейки в едната си ръка винкел, увит във вестник. Видях, че няма какво друго да правя, извадих пистолета и го гръмнах, като куршума мина през крака му в областта на задника. В този момент от другата страна на улицата мина полицейска патрулка, но ченгетата вместо да слязат и да видят какво става, дадоха газ и избягаха”, разказва Ивайло Караньотов.

 

 

Минути по-късно на местопрестъплението дошли десетки полицаи и задържали мъжът на Аня Пенчева и единия от младежите, с които той влязъл в схватка. „Другия, този, който го бях прострелял, избяга. Какви времена бяха – никой от полицаите не ми потърси сметка, че съм прострелял човек. Закараха ни в районното и аз им обясних на ченгетата, че това е моя „Мерцедес”. Казах им, че под задната седалка съм оставил едно яке и така те разбраха, че това е моята кола, но въпреки това не ми върнаха мерцедеса”, спомня си преживяното Ивайло Караньотов.

 

 

Дни по-късно той научава, че мутрите, които са му задигнали мерцедеса, са го продали на близък роднина на тогавашния главен прокурор Иван Татарчев. Тогава майка му – известната актриса Славка Славова, днес покойница, успява да издейства среща с обвинител №1.

 

 

Няма да обяснявам как точно успях да си взема мерцедеса от районното, за да не се сезира прокуратурата, въпреки че май са минали всички давностни срокове, но си я взех и я нарязах с флекс - да си знам, че и единия няма да я има, и другия също”, обяснява Караньотов.

 

 

Сблъсъкът с мутрите и главния прокурор Татарчев не е единствения криминален екшън, в който се забърква мъжът на Аня Пенчева. Четири години по-късно, през 1995 г., той отново прострелва с пистолет в задника силовак от вилнееща в онзи период крими групировка.

Бяха решили да ми вземат на караминьол един имот. Изсипаха се близо 100 човека пред дома ми. Аз бях на балкона и оттам гръмнах единия от рекетьорите. Заради това мутрите ми издадоха смъртна присъда. Крих се 6 месеца в Юндола, там имам къщичка. Върнах се след половин година, когато вече босовете на нападателите ми не бяха сред живите”, завършва разказа си съпругът на Аня Пенчева.

 

 

Преди 15 години Ивайло Караньотов влиза в тежък сблъсък и с бащата на певицата Белослава. Тогава мутри го отвличат и пребиват, след като двамата спорят за имот.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени