Мъжът на Тоца джигит на пътя, фучи със 100 км/ч над разрешената скорост

989
10 Май 2020, 12:08


Възпитаният и фин мъж на Антония Петрова – Батинкова, както самата тя го представя, се оказа джигит зад волана, забеляза репортер на „Уикенд“.

Ивайло бе засечен да шофира мощния си джип „Мерцедес GLE 400d” по околовръстното шосе на София. Бизнесменът, който е генерален директор на клиника и се заминава с търговия на медицински консумативи, или не знае за съществуването на мигачите на автомобила си, или счита употребата им за ненужна.

Ивайло се престрои цели 4 пъти в различни ленти, а накрая в локалното платно, но нито веднъж не сигнализира за намерението си да мине в друга лента. Само за няколко минути мъжът на Мис Крокодил, както е известна моделката, прехвърча през всички платна на околовръстното шосе. Той минаваше от най-дясна, в най-лява и обратно. Разбира се, другите шофьори трябваше да гадаят за намеренията му, защото не използваше по предназначение мигачите си. Отделно Батинков фучеше с поне 140 км/ч по шосето. Той бързо задминаваше колите, които спазваха ограничението от 80 километра. Мъжът на миската, която се возеше на задната седалка заедно с невръстния им син Благовест, не се притесняваше, че пътува с жена си и детето си, а се държи рисково на пътя. За да е още по-бърз и да шофира необезпокояван, той дори реши да мине в локаното платно, където шофираше е приблизително 150 км/ч при разрешени 50!

Според закона, за превишаване над 50 км/ч. нарушителят се санкционира с глоба 700 лв. и три месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство, като за всеки следващи 5 км/ч превишаване над 50 км/ч глобата се увеличава с 50 лв. Според Закона за движението по пътищата Ивайло Батинков би трябвало да бъде глобен с 1200 лева и три месеца да е без книжка. Уви, това не се случи, защото никъде по околовръстното в този момент нямаше полиция. Не е ясно как мис Антония Петрова – Батинкова, която е юрист и твърди, че спазва българските закони, позволява на мъжа си да кара така безразсъдно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди месец
0
Джигит е човек който язди един кон.Този трътльо е само един комплексар на пътя,и не само там.Явно да се ожени за Тоца Крокодилска е най-голямото му "постижение".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бередин
преди месец
0
Тия колко са отвратителни, не е истина. Крокодила Тоца си го моделира тоя убитак, и сега са си лика -прилика.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
9
преди месец
0
KAKVO OCHAKVATE OT TEZI PROTIVNI I NEPRIQTNI SELQNI, NESHTO UMNO I DOBRO LI?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди месец
-4
Na oko merihte skorostta,a??!?:)))))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени