Мъжете омръзнаха на Венета Райкова, спи само с млади лъвчета

12 Декември 2021, 14:00


Откакто се разведе с бившия си съпруг Тихомир Георгиев, Венета Райкова не е афиширала сериозна връзка с друг. 47-годишната звезда твърди, че не е останала без мъжко внимание, даже често излизала с по-млади от нея лъвчета, но пък бързо й омръзвали. На този етап от живота си блондинката предпочитала да посвети на сина си и на работата си, а не на любовните трепети.

„Преди почти 4 години се разведох, но нямам гадже, защото не искам обвързване. Имам авантюри с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 до 40, с които се виждам по един-два пъти, защото всички ми омръзват бързо. Не се влюбвам, така съм избрала да живея, доволна и щастлива съм”, сподели писателката и водеща в социалната мрежа.

Тя е категорична, че „пеперудите” са краткотрайни, а взаимното уважение и приятелството са тези, които остават във времето. Точно поради тази причина Тишо до ден днешен е най-важният мъж за нея, защото след 13-години брак и интелигентен развод все още си най-близки.

„Бившият ми съпруг и синът ми са двамата най-важни мъже в моя живот и ще бъдат такива, докато съм жива. Въпреки че сме разведени, Тихомир е първият човек на когото звъня, когато ми се случи нещо хубаво или лошо. Това е красноречиво за отношението ми към него. Имахме много хубав брак, после хубав развод и сега отлични отношения на разведени интелигенти хора”, коментирала е авторката на бестселъри. Тя неведнъж е подчертавала, че между тя не е имало трети човек. Не са си изневерявали, но рутината убила брака им. Родителите съумели да си разпределят грижите за сина им Патрик поравно и детето по никакъв начин не пострадало от раздялата им.

Венета се хвали, че се радва на завиден интерес от страна на мъжкия пол, макар че вече гони 50-те. Тя е доволна, че на тази възрастта изглежда така свежо, без да се е подлагала на пластични операции. Никога не си е пипала носа, нито си е слагала силиконови импланти. Е, подлагала се е на козметични и дерматологични процедури, но без скалпел.

„От 2017 г. си слагам веднъж в годината ботокс в челото и правя устни, но имам много бърз метаболизъм и след два месеца всичко се разгражда и изчезва. За блясъка в очите и щастливото излъчване допринасят  положителните емоции и вътрешния мир, който постигнах, качествената храна и сън, и разбира се - отличен секс без компромиси с красиви вдъхновители, от които се зареждам с много енергия. Съветвам и вие да си обърнете внимание, защото идва най-вълшебното време – Коледа! Бъдете здрави и щастливи!”, отправи Райкова пожелание към почитателите си в мрежата. Тя не издаде къде ще бъде на предстоящите празници, но вероятно ще е със сина си в домашна обстановка, писа Уикенд.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ibo
Преди 1 година
-1
Хубава жена но без късмет и щастие Всеки иска да си прави кефа На 50 години кой знае кви интересни работи прави
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
долна е
Преди 1 година
-5
със спаружените си стари гърди и мекия овиснал задник не може да го вдигне на никой освен на Патси идЕота. Той е халипав и без това та в нея вижда жената мечта
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
-1
Добре,че беше Тихомир да се ожени за нея и дете да и направи,защото никой не я искаше след Ванко1 и Тодор Живковия внук пиянде.Сега ще си плаща на жигола защото пак никой не я ще.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ама
Преди 1 година
0
Кой толкова си го мрази, че да й го дава на тази?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ох
Преди 1 година
0
Изтърка се вече
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nix
Преди 1 година
-1
аанааа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени