Мара Отварачката се омъжи тайно? Певицата сключи трети брак с Мирослав, той я дари с „Мерцедес”

https://hotarena.net/pod-pricel/mara-otvarachkata-se-omaji-taino-pevicata-skliuchi-treti-brak-s-miroslav-toi-ia-dari-s-mercedes HotArena.net
Мара Отварачката се омъжи тайно? Певицата сключи трети брак с Мирослав, той я дари с „Мерцедес”

Чалга дивата Мария май се е омъжила тайно за любовника си Мирослав. Певицата промени фамилията си в инстаграм и вече се представя като Мария Соколова, забеляза „Уикенд”. Любимият на Отварачката се казва Мирослав Руменов Соколов, а не Мерджанов, каквато бе първоначалната информация. Миньончето от Стара Загора е взело фамилията на настоящия си мъж.

 

На всичко отгоре я е изписала с главни букви. Бащиното име на певачката е Мария Панайотова Кирова, но тя обича да си променя фамилията след всяка венчавка. Още преди месец и половина, изпълнителката успя да склони мачото да й предложи официален брак.

 

Припомняме, че това е трети брак за Мара, която първо се омъжи за Димитър Андонов, който е бащата на дъщеря й Марая. Благоевградският бизнесмен и пайнерката си казаха „да” преди 15 години. Бракът им изкара 5 лета. През 2015 г. силиконовата певица отново отиде в гражданството и в църквата, но този път под ръка с бизнесмена Християн Гущеров, който вече се задоми с племейтката Светлана Василева, вече Гущерова. Бракът на Отварачката и любимият й „Мечо”, както тя обичаше да го нарича, трая само 2 години.

 

„Честно казано, не знам дали се виждам като булка, но сигурно ще нося фамилията на Мирослав”, сподели в едно от интервютата си Мария. За нея каквито и постижения да има една жена в работен план, тя „трябва да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа й”. Жената трябвало да се отдаде 100% и да принадлежи на някого. А най-малкото, което можела да направи, е да носи фамилията на Мирослав.

 

Преди седмица брюнетката се похвали с нов джип, който е подарък от любимия. Возилото е последен модел „Мерцедес” и струва около 300 000 лева. Колата е сватбен подарък за прясната булка. Разбира се, автомобилът върви в комплект с личен шофьор.

 

Както вече разкрихме, заради връзката си с чалгаджийката, Мирослав заряза семейството си и се разведе с жена си Вая. Мария оповестила връзката си едва след като Мирослав официално е станал свободен мъж. Е, безбрачният му живот не трая дълго и Отварачката бързо му надяна брачната халка.

8 Коментара

1

преди 2 години

А тя ще го "дари" със занулена банкова сметка :)

Коментирай

Крема

преди 2 години

Жив да го ожалиш тоя младеж . Фатална грешка . Тия хиени ще го оглозгат с кокалите . Попадна на подходящите . Направи избор .Ужас !

Коментирай

Щом има пачки пари има и сватба….

преди 2 години

Мара е принципна както обикновено…..елементарно човекоподобно нещо. А жениха , да попитам, данъчните проверяват ли го ?!?

Коментирай

абе,

преди 2 години

Хич не го и жаля"младежа"лихвар.Лика прилика са си с Мара Общата.Всеки си заслужава съдбата.

Коментирай

Тото

преди 2 години

Мара - мифката и викали като малка(всеки от квартала хърлял вътре). Сега вече е кенеф. Израстна!

Коментирай

Къде да повърна

преди 2 години

Златки, гущерици, Джулиани, тая мивка и тем подобни фрикове и проститутки. Баста с тия отрепки бееее.

Коментирай

Тото

преди 2 години

Сега видях лека грешка съм допуснал, ще ме прощавате. * хвърлял - идва от хвърлям , не от хързалям :)

Коментирай

Бебка

преди 2 години

Андонова,Гущерова,Соколова-фамилиите различни,но проскубаната уж певица една и съща.Важното е да има пари,Мара да харчи,че беше закъсала.А сега ще се поогледа и като намалеят авоарите кака Мара ще смени фамилията

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.