Мариана Векилска заряза мъжа си не заради Калин Врачански, а за ...пари

4128
05 Август 2018, 10:36


Новината, че едно от най-хармоничните телевизионни семейства – Мариана Векилска и Симеон Колев вече не е заедно изненада мнозина, но не и най-близките им хора. Двамата журналисти изкараха почти 15 години, преди да издадат, че категорично са сложили край на отношенията си. Вината за това решение не пожела да поеме никой от тях, а това още повече засили слуха, че историята не е безобидна, научи HotArena. 

„Ние сме от тези хора, които започнаха, но не продължиха заедно. Моят капацитет не можа да срещне потребностите на Мариана и така се разминахме”, изплю камъчето Симеон. С неясния си отговор на въпросите за раздялата им той още веднъж подхрани спекулациите, че двамата са имали тежък период преди да вземат това решение. Причината за разлъката обаче не изглежда да е в липсата на топли чувства между тях, както обикновено се случва след толкова време. Дори напротив – в думите му много от познатите му виждат все още стаена болка.

„Такива обвинения са знак, че не Симо е решил да я остави, а Мариана е била разочарована от него. Тя винаги е била много амбициозна и самостоятелна жена и не се е страхувала да има изисквания към партньора си. А той изглежда не е успял да им отговори като мъж”, веднага почнаха тълкования на думите на радио водещия.  В действителност Векилска не крие, че е успявала и успява да печели повече от половинката си със здравата си работа в ефира на Би Ти Ви. Уикендите, които водещата посвещава на предаването „Тази събота и тази неделя”, и се отплащат с висок хонорар, но и с по-малко време със семейството. Точно за това и водещата многократно намеквала на мъжа си, че двамата трябва повече да пътуват заедно, да прекарват време в забавления и почивка, за да не се отчуждят напълно. Иначе както повечето модерни семейства и те щели да си водят паралелен живот, в който да се засичат само по празници пред телевизора.

„Тя винаги е казвала, че иска един различен от обикновения семеен живот, в който всичко се превръща в рутина. За това се е налагало със Симеон да вадят повече пари, за да могат да отдъхват качествено. Искаше да си струват жертвите, които правят, когато не са с децата си или заедно. Обичат работата си, но са на възраст, в която трябва да осребрят името си. За това и липсата на амбиция и предприемчивост е сериозен недостатък”, коментират запознати. 

Изглежда тези изисквания са оказали непосилен натиск над радио водещия, а това довело и до охладняване на чувствата им. Около двойката пък се заговори, че е в труден период още миналата година, когато на няколко пъти тръгна слух за изневяра. За да предотвратят напрежението съпрузите обясниха, че са с консервативни разбирания за любовта и никой от тях не гледа с добро око на аферите извън брачното легло. 
„Имало е периоди на кризи, но сме ги преодолявали. Никой от нас не си е хваща багажа, за да се изнесе. Никога не сме се разделяли. Това е незряло, а ние не сме вече тийнейджъри”, настояваше тогава Мариана в интервютата си.

Няколко месеца след тези нейни изказвания обаче със Симеон поели по различни пътеки и всеки приел, че животът му няма да е в границите на семейството им. Дори се заговори, че любовта навестила първо водещата на „Тази събота и неделя”, а след това кацнала на рамото и на бившия й мъж. Мариана първо завъртя интрига с актьора Калин Врачански, но неговият непостоянен дух не позволил това да стане нещо повече от флирт и накрая двамата останали само приятели. За Симеон пък се зашумя, че има до себе си мистериозна брюнетка, но така и не я е представил още пред обществото – знак, че двамата не са стигнали до сериозни отношения, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НОНИ
преди 7 месеца
-2
След 15 години, чак сега ли разбра,че половинката и не е за нея?!?Да се радва още малко на хонорара си и много, ,успешният" си ефир, че на хората им писна години наред все старите им муцуни да гледат. После що рейтингите им падали! А и Марияна. ....да не прави хората на будали. Набарала по-младия и коравия, Калин -заблудения и естествено бившият вече стана неспособен. Мое лично мнение:малко повече скромност няма да и е излишна,че откакто е на екран -все си е същата крава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 7 месеца
-5
На Мариана може да й се иска някой богат чичко да я задоволява с милиони, даже и нагоре, но няма как да стане. Те богатите си дават парите на млади мацета, а не на трътлести лелки. За тях не е важно, че мацките са глуповати. Важно е да им пълнят окото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стеф
преди 7 месеца
-2
Симо е ужасен досадник, не се учудвам. Никой вече не му слуша лиготиите сутрин с Богдана. И тя квачи като истврична патка,и той се лигави-отдавна не са забавни, а пошли и скучни. Няма ли да ги сменят?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ох
преди 7 месеца
-3
Тя пък Векилска щото има перфектен ефир сигурно.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени