Мария Силвестър на тайна мисия в Занзибар

08 Април 2022, 10:00


Мария Силвестър е била на тайна мисия в Африка. 

Водещата е прекарал 8 дни в Занзибар където са я изпратили организаторите на ново шоу, в  което Силвестър е първият гост. Стартът му в ефира на голяма национална елевизия ще е след няколко месеца. Замисълът на предаването е топ личности от България да представят през своя поглед популярни дестинации по света, обясни водещият на шоуто Атанас Лазаров.

Мария Силвестър е била поканена да промотира красотите на Занзибар и Кения. Мария е посетила дом за сираци" Бу бу бу", където живеят  около 300 деца до 6-годишна възраст и са били изключително развълнувани. Мария Силвестър била толкова трогната от сирачетата, че обещала на директорката на дома да организира в София дарителска кампания за тях. Ден преди Международния детски празник Силвестър ще бъде конферансие на на благотворителен аукцион в столичен хотел. С парите от продадените картини ще се купи бус и три крави за дома в Занзибар, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди 8 месеца
0
мисията и случайно да не е да харчи крадени пари?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 8 месеца
0
То кой ли не се изреди от ''топ личности от България'' да ходи в занзибарския дом за сираци" Бу бу бу"сякаш у нас няма такива деца.Всъщност ходят на почивка и да си правят реклама.На занзибарските деца от този дом вече им е писнало защото ги ползват вече за атракция.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени