Марта Вачкова изригна: НЕ вярвам на Слави Трифонов! (Вижте какво още каза)

29 Март 2021, 10:10


„Не вярвам и дума на Слави Трифонов. Като цяло в политиците не вярвам, нямам светъл пример и това е много тъжно. От известно време обаче и на хората много не вярвам”, обяви актрисата Марта Вачкова, отговаряйки на въпрос на фенове в нета.

 

Марта приключи снимките в последния сезон на „Откраднат живот“ само преди дни.

 

„Само като си помисля, че го няма, и сякаш не мога да се разделя със сестра Жекова, тя е част от мен. В продължение на пет години аз живеех живота й. Не знам дали това няма окаже последната ми работа. Обичах да чета сценарии, да си уча репликите, но пък и сега чакам да дойде топлото време, за да си отида в село Бойковец в Етрополския балкан на вилата. Там се раждам отново", допълва Вачкова.

 

Покрай пандемията любимата актриса на хората чете повече и прекарва време само с любимите си хора. „Намалявам броя на хората, с които общувам, и чакам да преминат нещата. Иначе извън сериала играя в Плевенския театър в „Рейс" на Станислав Стратиев и в „Секскомедия в лятна нощ" по Уди Алън с прекрасни колеги, но сега няма постановки", тъжна е Марта.

 

В главата на актрисата напоследък най-често е покойният й баща Григор Вачков. Догодина се навършват 90 години от рождението му, пише „България Днес“.

 

„Постоянно се допитвам до него как би реагирал, какво би направил и казал. Той е моят коректив. Щом ми се случи нещо хубаво, знам, че той се е погрижил за мен и постоянно му благодаря. Днес той би бил много притеснен от тая материална лудост, която ни е обхванала. Всички игри биха го отвращавали и в политиката, и в лицемерието между хората. Аз цял живот ще бъда в неговата божествена сянка. Сянка обаче не в която не се виждаш, а в която си на хладина, едно спокойствие, сигурност, любов. Всичко това той ми го е дал, както и майка ми. Щастлив човек съм", споделя Марта Вачкова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
0
И двамата са ми крайно противни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
Преди 1 година
0
Тая тъпа некадърна и нагла пача ВАЧКОВА... първо никой не я пита второ ако не беше щерка на Григор Вачков и не я пробутваше Ламбо да се снима за да не умре от глад няма право да гъкне камо ли да изказва мнение. Млък пача тъпа и си махни грозната мутра от нета
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Къде
Преди 1 година
0
Администраторе, къде затрихте коментара ми?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
0
Еми че кой вярва на Слави? Има ли някой, който рално да си мисли, че един вече изхабен и доста зле за възрастта си изглеждащ шоумен ще промени нещо? Слави закъсня с 15 години, нагуши се с БТВ-то, което уж не му даваше свобода, а телевизията му явно не генерира печалба, след като искаше от народа пари. Сега пък твърди, че след изборите ще вземе само един лев на глас, а не законовите осем лева. И сега се пита в задачата, от къде Слави получава пари или по-точно кой стои зад него?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
0
Ето как нагледно и "прилежно" могат да се интерпретира нормален диалог с последователи в соц. мрежи ,за да се опитат писарушките да заформят интрига!!! Това,че тя не харесва някой/ в случая Слави Трифонов/ е поднесено като главна тема .Очаква се почитателите на Слави да анатемосат Вачкова. Не ми е любимец Слави,нито Вачкова може да ме впечатли с нещо.но моля писарушки не ротирайте думи,изрази на хора,казани от тях без умисъл или като грешка в изсказа само за да ви платят някой лев.Имайте достойнство!!! То няма цена!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени