Мелиса става пак мъж, за да се ожени

01 Април 2022, 12:57


"Отново ставам мъж, за да можем с Емили да се оженим законно. За любовта няма пол."


Това сподели пред "България Днес" бившият културист Тихомир. Преди година той реши да се трансформира в жена. Минава на хормонална терапия. И се превръща в блондинката Мелиса. Месеци по-късно открива любовта в лицето на транссексуалната Емили.

Мачото, който бе жена за кратко, е подал документи законно пак да стане мъж. В личната му карта на полето с пол сега е отбелязано "жена". А името му бе сменено на Мелиса. Очаква се Тихомир да получи новата си лична карта, в която се води мъж след месец.

 

Мачото бе жена за близо година

Мачото бе жена за близо година

 

"Планираме сватба през август. Ставам мъж само заради Емили. Ако не я бях срещнал, щях да си остана Мелиса", разкри пред вестника бившият участник във "Фермата". Тихомир ще се подложи на дълга терапия, за да може да се трансформира отново в представител на силния пол.

"Спирам приема на естроген. И започвам да пия тестостерон", споделя бившият шампион по културизъм, който бе жена в продължение на близо година. Тихомир разкрива, че прави всичко това от любов, а не за да търси реклама. "Не искаме популярност. Важното е да сме щастливи", категоричен е той.

Половинката на Тихомир - Емили, е много радостна от факта, че човекът до нея отново ще е мъж. "Толкова съм щастлива и горда с моя приятел Тихомир! Много се радвам, че той отново е той! Вече виждам любимия си културист от детството си! Получавах Мелиса в миналото. Но сега тя си отиде. И сега тук до мен е гигантът, великолепният, невероятният културист Тихомир", споделя Емили.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 10 месеца
-9
Къде има видеа с проследяване историята им? В youtube ли? Търсих, но намирам само стари неща там. Винаги е интересно щом става дума за любов! А тук явно е силна! Радвам се за тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да..
преди 10 месеца
-2
да му е** м**** на този великолепен гигант..кво да кажа-двама пощурели . от глупост не могат и да се наебат кат хората. Психолози...къде сте-.няма ли кой да помогне
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 10 месеца
-2
Изроди,никого не интересувате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени