Милен Цветков преди смъртта си: Няма да умра от коронавирус! (Жената на журналиста разкрива за последните му мигове)

1298
21 Юли 2020, 12:00


Три месеца след смъртта на Милен Цветков половинката му Милена Иванова разкри за последните часове на журналиста, видя HotArena.

С прочувствено послание нумероложката сподели какво са си казали двамата малко преди журналистът да излезе от дома им и повече никога да не се върне.Милен, който загина навръх Великден, пометен от дрогиран младеж, се е шегувал, че коронавирусът няма да го повали. Известният с чувството си за хумор и пиперлив език телевизионер е успявал да намери утеха в самоиронията във времето, когато заразата тепърва навлизаше в страната ни.

"Три месеца без теб, любов моя! В последния ти ден ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията и ти да ме питаш: "Помниш ли?". Беше сигурен, че няма да умрем от коронавирус! Не мога да повярвам, че шегувайки се с мен онази сутрин, с твоя симпатичен пиперлив хумор, отново се оказа прав, казвайки ми с любяща усмивка: "Знаеш ли, любов, понеже ти си по-млада от мен, най-вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб, затова се усмихвай на шегите ми, защото някой ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност!" - разказва жената на Милен, която още не може да повярва, че съдбата й отне любимия й.

В последните две години журналистът е поддържал отношения с Милена, която по професия е нумеролог. Тя дори е гостувала в предаването му, докато той все още имаше ефир в Нова телевизия, пише "България Днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Какъв нумеролог,бе?
Преди 1 година
-1
Като е професионален нумеролог, толкова ли не е могла да ''види'' съдбата на Милен и особено в деня- същата последна сутрин, за която казва, че са били заедно?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
98877
Преди 1 година
0
Много го обичах. Гледах почти всички предавания. ЖАЛКО ЗА НЕГО. Почивай в мир.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
Преди 1 година
0
Оставете Милен Цветков да почива в мир.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени