Милица от „Ергенът“ раздава любовни съвети

https://hotarena.net/laifstail/milica-ot-ergenat-razdava-liubovni-saveti HotArena.net
Милица от „Ергенът“ раздава любовни съвети

Любовни съвети раздава Милица Гацева в интернет. Бобовдолката се изживява като Кари Брадшоу в сериала „Сексът и градът“.

 

Девойката се превърна в истинска атракция във втория сезон на любовното риалити „Ергенът“. Момата успя да прикове погледите на зрителите и да изправи косата на втория ерген Евгени Генчев, след като още с влизането си в имението подари на пианиста отливка на собствен си гърди. Интимният подарък бе придружен от още по-интимно стихотворение, в което Милица излива най-дълбоките си  чувства.


Оказа се, че уж скромната и притеснителна блондинка се радва на слава още преди риалити формата. В Бобов дол почти няма човек, който да не познава Милица. Причината е, че от няколко години насам мацката не спира да се изявява в модните среди, води собствена рубрика в интернет, където раздава всякакви съвети – любовни, финансови, здравословни.

 

„Момичета, не бъдете наивни, не се втурвайте в авантюри. Първо споделете на приятелки за него. За вас, мъже - ако сте от успешните с кариера и финансова стабилност, за да разберете дали жените до вас са истински, просто се направете на бедни, но с мечти. Ако те ви приемат без нищо, това са вашите момичета\", съветва Гацева.

 

26-годишната девойка на дълго и широко описва личния си опит и емоционалност, опитвайки се да помогне на други като нея.

3 Коментара

ха ха Хо

преди 1 година

Много простовато парче е тази,типична селяндурка и му подари оБливка както тя се изрази.Нещо като гащите на Блажка Безгащникова.

Коментирай

питър

преди 1 година

какво означават тези жестове?

Коментирай

Lollypop

преди 1 година

Леле, как на 26? Прилича на 60 годишна тетка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.