Мис Фитнес 2017 г. Таня Ангелова предупреждава: Инсулиновите инжекции са опасни

20 Февруари 2023, 16:00


„Инсулиновите инжекции са опасна игра със здравето на хората, които не страдат от диабет. Приемането на този препарат от здрави хора нарушава хормоналния баланс и води до автоимунни заболявания, а в най-лошия случай и до смърт“, разказа Мис Фитнес 2017 г. Таня Ангелова, пише България Днес.

Поводът за коментара й е набиращата популярност мода здрави хора да изкупуват инжекциите с инсулин, с които да отслабват.

Спортистката посочва, че така кръвната захар се сваля до толкова, че може да се припадне и да се стигне до фатален край, особено ако не се получи навременна медицинска помощ.

„Ако панкреасът ви работи нормално, но вие му подавате инсулин с цел да отслабнете, нарушавате естествената му функция и ускорявате дейността на всички вътрешни органи“, обяснява Таня.

„Не мога да подмина и моралната страна на нещата. Моят съпруг страда от диабет и заради тази нова мода на отслабване в момента в страната ни много трудно се намират инсулинови инжекции за хората, на които са жизненоважни“, категорична е тя.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени