Мисис Баба откри биологичната си майка след 20 години търсене

03 Юни 2022, 14:03


Мисис Баба Дони Василева откри биологичната си майка 37 години след като е разбрала, че изоставена и 20 години откакто я търси.

"Разбрах, че съм осиновена, когато бях в седми клас. Баща ми дойде при мен и ми каза. Но нито за момент не ми е минало през ума, че искам да се опитам да намеря биологичните си родители, тъй като бях много щастлива в семейството, в което отраснах, с тези майка и баща, които имах“ разказва пред „Телеграф“ Дони.

"Когато баща ми си отиде от този свят преди 20 години, останах съвсем сама и тогава ми хрумна идеята, че би било добре да опитам да открия истинската си майка, да намеря корените си. Най-вече ми беше интересно да разбера дали имам братя и сестри", споделя още Василева. След като успява да се свърже с биологичната си майка, Мисис баба разбира, че има две сестри и един брат.

"Много хубаво беше да се среща с биологичната ми майка, най-вече защото отпаднаха всякакви тежки въпроси, които нося в себе си, като например дали съм била желана и всякакви други въпроси, които изоставените деца си задават", сподели Дони. След срещата с майка си Дони  разбира, че причините за изоставянето й са съвсем обикновени житейски и битови проблеми, които много семейства са имали през 70-те години и са станали причина за нейното оставане в дом.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 седмици
-1
Какво нещо - да си известна като мисис Баба...само заглавието на обществения ти образ е отблъскващо, за по-нататък може само да се предполага. Дори истинското и име бледнее и се забравя пред този прякор, макар и заслужен заради спечелен конкурс.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
A,
преди 3 седмици
0
биологичният си баща???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени