Мисис България преподава английски език на социално слаби

1286
16 Декември 2020, 12:00


Носителката на титлата „Мисис България Вселена“ Валери Стефанова ще предостави безплатен достъп до уроци по английски на социално слаби деца, научи HotArena.

Красивата хасковлийка е в  търсене на преподаватели по английски, които се заемат с обучението на деца, чиито родители нямат възможност да плащат частните им уроци. В  началото преподаването ще е онлайн, а  финансовата част ще поеме единствено миската.

“Започнах да уча английски, когато бях на 22 години. Струваше ми много пари и смелост, за да отида във Великобритания и да опитам късмета си. Познавайки болката, през която преминах, за да изпълня мечтите си, искам да улесня много младото поколение и да помогна с каквото мога.  Бих искал да изпълня мечтите на децата, които нямат възможност“, разкрива Валери Стефанова.

Днес тя живее със семейството си между Англия и България. Има медицинска клиника в Лондон, а отскоро и адвокатска кантора. Валери учи криминално право. Каза, че всичко е постигнала сама и с много труд.

„Избрах английския език, защото е най-използваният и говорим език по света, използва се в бизнеса, науката и технологиите. Изучаването на английски език ще помогне на тези деца в бъдеще да си намерят и по-добра работа в мултинационална компания в България или някъде по света“, убедена е Валери.

Очарователната Валери е категорична, че ще използва титлата за благотворителност. Иска да даде пример на младите момичета, че всички мечти могат да се сбъднат, ако имаш желание и воля да ги преследваш, писа "България Днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 3 месеца
0
Чудех и се мотаех известно време преди да напиша коментар!!!?? Не само ,че написаното е малко сладникаво,но съм "Тома Неверни" До 22 години не е говорила английски,заминала за Обединеното кралство и сама за има няма 10,15 години САМА постигнала всичко!!!! "Медицинската " клиника адвокатската кантора в Чужбина!!! Моме по -спокойно!!! Аз съм човек работил в Европа 15 години. Сам не можеш да постигнеш това,което си изброила!!! Може да учиш не оспорвам. Може да стажуваш/ако някой те е взел под крило в кантората си/. Може да имаш под наем студио за козметични процедури.но не се изхвърляй!!! В чужбина си чужденец,много много трудно ще те допуснат местните до благата си!!! Еврото не ги береш по дърветата,а в България не живеят глупаци!! А иначе добре е ако си полезна на децата. Лошо няма!! Да съгласна съм само,че през голям зор си минала !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени