Миски и певици яхната слоници (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/miski-i-pevici-iahnata-slonici HotArena.net
Миски и певици яхната слоници (СНИМКИ)

Новата мартенска мода по екзотичните плажове в Тайланд и Бали разгорещи родните силиконки да мият, търкат, гушкат и целуват големите хоботи.

 

Социалната мрежа се напълни със снимки от далечни острови, а моделки и певици демонстрираха особено голяма близост и любов с огромните животни.

 

Първо духовите разбуни Лейди България 2022 Мария Бойчева, която се завърна от едномесечен престой на екзотичния остров Бали и сподели пред „България днес“, че след всичко видяно и преживяно там се връща обратно в Индонезия и ще живее там.

 

Николета Лозанов несъмнено същото си пада по едрите бозайници. Изгората на Ники Михайлов пусна интересен кадър как се е възкачила върху слон на почивката си на остров Бали.

 

По-назад не остана и Жането Осипова, която нахрани слонче по време на почивката си в Тайланд.

 

Остров Пукет до Тайланд също се оказа, че е рай за родните моделки и певици. Тита се озова там и позира изпъчила гордо големите си гърди в оскъден бял бански след сред слонове.

 

През януари Алекс Богданска, която също беше цял месец на остров Пукет си направи същата фотосесия.

6 Коментара

Loca

преди 1 година

Николетата прилича на порноактриса за зоо порно.. Жалка работа…

Коментирай

Гадост

преди 1 година

Да се катериш на гърба на клето животно не е любов към животните...а тези простакеси освен за слава и за себе си,за нищо друго не се вълнуват.Пълни боклуци са

Коментирай

хорейшо

преди 1 година

клети са тези глупачки не животните

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

И всички изредени с еднакви физиономии...дори слончетата се различават едно от друго.

Коментирай

е

преди 1 година

От снимките не можем да усетим миризмата на слоновете обаче. Никъде не казват, как бързат към банята да се изкъпят веднага след снимката. Протрита кожа и сърбящи пъпчици са екстрите които си носят седмици след тъпите еднакви снимки, които крещят "Видях, че е модерно, вече мога и аз да си го позволя, айде да се похваля. После ще се щракна и с някой чернокож, още по-умилително ще е ако е детенце, че то ние в БГ рядко виждаме чернокожи и сме Уаааау, като видим такива." Снимката на Тита до задница на слон е уникум просто....

Коментирай

Тита

преди 1 година

Това е изкуство не е за обикновенни хора! Затова не го разбирате!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.