МИСТЕРИЯ! Шарлопов убит с магия за 50 бона

11332
08 Февруари 2018, 13:31


Стефан Шарлопов си е отишъл след направена тежка черна магия. В това са убедени роднините на милионера, които са в шок от внезапната му смърт на едва 55-годишна възраст в нощта в неделя срещу понеделник, дочу HotArena. Бизнесменът, чието състояние се изчислява на над 450 милиона лева, бил здрав като скала, но вечерта се почувствал зле. Премерил си кръвното – било високо, и си легнал да поспи. На сутринта така и не се събудил.

Бездиханен в леглото му го открила съпругата му Бояна, която е по-млада от него с 15 години. Тя напразно се опитвала да го събуди няколко минути. Жената на хотелиерския бос е в шок от внезапната му смърт и вече цяла седмица не може да дойде на себе си.

„Стефан беше много здрав – хранеше се умерено, спортуваше, никога не е имал наднормено тегло, не взимаше лекарства. Преди два месеца бе на цялостен медицински преглед – всичко му беше в ред”, разказала тя на общи приятели. Затова била убедена, че края на съпруга й е настъпил след направена тежка черна магия.

Две седмица преди най-лошото, с нея се свързала популярна врачка, която я предупредила, че на мъжа й е била направена черна магия от негов враг в бизнеса, с когото имали търкания от 15 години. Заклинанието било дело на попуярен ходжа, практикуващ пъклените си дела в айтоско село. На ходжата били броени 50 000 лева преди Нова година, за да направи черна магия за смърт, която да порази от раз Шарлопов. Бояна предала думите на ясновидката на съпруга си, но той се развикал, че й пълнят главата с глупости и й забранил да контактува с „подобни откачалки”, пише "Уикенд".

Преди години обаче самия Шарлопов е признавал, че е откривал магии в дома си. „Намирах някакви предмети, подхвърлени у нас. Опитвали се да ми правят магии разни нещастници. Е, както се вижда, жив и здрав съм”, предизвикваше съдбата милионера.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tesla
преди 3 години
-5
Не знам що, ама си мисля за "черната вдовица" и после за "веселата вдовица".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ne
преди 3 години
0
Не си прав /а
Тони
преди 3 години
-5
55 г той прилича поне на 70
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
666
преди 3 години
0
Аз мисля,че човекът си отиде от някакъв стрес.Тези неща понякога идват от раз въпреки резултати от изследвания.Моят дядо си отиде така млад.Мир на праха му.Г-н Шарлопов ми беше симпатичен без да го познавам-мнението ми е от представянето му по медии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени